Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ha a párom a világ másik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párom a világ másik felén lakik, akkor hol tarthatnánk az esküvőt?

Figyelt kérdés

Az a gond, hogy 1 repülőjegy oda-vissza 300 ezer Ft, szóval ha mondjuk Magyarországon lenne, akkor az ő rokonsága nem tudna eljönni, max a szülei, ha meg az ő országában lenne, akkor meg az én rokonaim nem tudnának menni.

Nem tudom hogy lehetne ezt megoldani...

2015. dec. 26. 13:15
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Mert olyat lehet, hogy két templomi esküvő? Nem hinném, hogy ez "legális" lenne, vagy igen?

(katolikusok vagyunk amúgy)

2015. dec. 26. 13:38
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Egyik helyen az igazi esküvő, a másik helyen meg egy buli, amolyan második esküvő.

Amúgy, ha minden válaszra van kifogásod, akkor minek kérdezel? Vagy szerinted valaki majd feltalál valami olyan megoldást, ami forradalmasítja a problémádat?

2015. dec. 26. 13:43
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Van olyan, hogy ceremóniamester.

Azt hiszem, az mindent meg tud oldani, mondjuk templomit szerintem azért nem, csak hasonlót. Vagyis szertartásvezetőnek hívják, egy általad választott helyszínen jelképesen levezeti a szertartást, de ez nem hivatalos, és nem is vallásosan érvényes. Csak az esemény kedvéért. Szertartásvezető azt hiszem a neve.

Csoportos kedvezményt vonatra talán adnak.

Én talán két külön esküvőt tartanék, aztán ott van a skype, stb.

Mindenképp vedd fel videóra, illetve legyen erre külön videós (akár kettő is, per helyszín)

2015. dec. 26. 13:43
 14/23 anonim válasza:
Megkerdezhetem h hol lakik a parod? :)
2015. dec. 26. 13:50
 15/23 anonim ***** válasza:

Épp találtam itt egy listát:

[link]

2015. dec. 26. 13:52
 16/23 anonim ***** válasza:
Itthon megtartanám a szertartásokkal együtt, ahol a párom lakik, meg tartanánk egy bulit, esetleg ott is valami szertartást.
2015. dec. 26. 14:41
 17/23 anonim ***** válasza:
Egyforma a vallásotok? Melyik országból származik a párod?
2015. dec. 26. 18:34
 18/23 A kérdező kommentje:
Igen, katolikusok vagyunk mindketten, ő Argentínából származik.
2015. dec. 26. 20:14
 19/23 mi a fene ***** válasza:
Ha ennyi ötletből se tudsz meríteni, kérdezd meg Gombos Edinát, biztosan tud praktikus tanácsot adni.
2015. dec. 27. 13:37
 20/23 anonim ***** válasza:

3 eskuvo? ? :)

1 a polgari Angliában.

1 "vacsis templomos" Mo-n

1 pedig naluk...

Pl nalunk igy volt:

Ferjem kurd

En magyar

Olaszban elunk.

10 fos eskuvo itt baratokkal es anyukammal tesommal mert ok itt elnek. Ez volt a polgári.

Haza mentunk Mo ra ott az en csaladommal volt nagy lakodalom.

Aztan Kurdisztanban az ovevel, de anyukamek is jottek:) hova valosi a parod ha kérdezhetem? :)

2015. dec. 27. 18:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!