Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párom a világ másik felén lakik, akkor hol tarthatnánk az esküvőt?
Az a gond, hogy 1 repülőjegy oda-vissza 300 ezer Ft, szóval ha mondjuk Magyarországon lenne, akkor az ő rokonsága nem tudna eljönni, max a szülei, ha meg az ő országában lenne, akkor meg az én rokonaim nem tudnának menni.
Nem tudom hogy lehetne ezt megoldani...
Mert olyat lehet, hogy két templomi esküvő? Nem hinném, hogy ez "legális" lenne, vagy igen?
(katolikusok vagyunk amúgy)
Egyik helyen az igazi esküvő, a másik helyen meg egy buli, amolyan második esküvő.
Amúgy, ha minden válaszra van kifogásod, akkor minek kérdezel? Vagy szerinted valaki majd feltalál valami olyan megoldást, ami forradalmasítja a problémádat?
Szia!
Van olyan, hogy ceremóniamester.
Azt hiszem, az mindent meg tud oldani, mondjuk templomit szerintem azért nem, csak hasonlót. Vagyis szertartásvezetőnek hívják, egy általad választott helyszínen jelképesen levezeti a szertartást, de ez nem hivatalos, és nem is vallásosan érvényes. Csak az esemény kedvéért. Szertartásvezető azt hiszem a neve.
Csoportos kedvezményt vonatra talán adnak.
Én talán két külön esküvőt tartanék, aztán ott van a skype, stb.
Mindenképp vedd fel videóra, illetve legyen erre külön videós (akár kettő is, per helyszín)
Épp találtam itt egy listát:
3 eskuvo? ? :)
1 a polgari Angliában.
1 "vacsis templomos" Mo-n
1 pedig naluk...
Pl nalunk igy volt:
Ferjem kurd
En magyar
Olaszban elunk.
10 fos eskuvo itt baratokkal es anyukammal tesommal mert ok itt elnek. Ez volt a polgári.
Haza mentunk Mo ra ott az en csaladommal volt nagy lakodalom.
Aztan Kurdisztanban az ovevel, de anyukamek is jottek:) hova valosi a parod ha kérdezhetem? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!