Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Téli menyasszonyok, mi volt rajtatok, hogy ne fagyjatok meg?
Lehet venni szőrmés bolerót.Esetleg még fehér bokacsizma de az úgy se nagyon látszik ha hosszú a ruhád.
Fehér bunda vagy prémgalléros kabát, fehér csizma és kesztyű.
Más szerintem nem kell.
Ha hosszú a szoknyád kb. mindegy milyen csizmát veszel alá, bent úgyis lecseréled.
De szerintem ami alap (nyilván át kell majd öltözni a fotózás után, de ez van):
vastag harisnya
derékmelegítő
bélelt cipő vagy csizma
kesztyű
kabát vagy stóla, esetleg pulóver, sál.
Amit a 2. linkelt azok nagyon rondák, de vannak nagyon szép alternatívák is:
Ilyesmiket varrathatsz is akár, nézelődhetsz etsy-n, az egyszerűbb, kötött darabokhoz hasonlót pedig kapsz a legtöbb boltban, pl.:
1 fok volt (legalábbis nap közben, mikor kint vonultunk már lement a nap, akkor nem tudom hány fok lehetett, gyanítom nem melegebb), harisnyám necc harisnya volt, cipő platform szandál, felül meg egy ilyen volt rajtam, de nagy masni nélkül [link]
Volt nálunk bunda is, de nem vettem fel, nem fáztam, fűtött az izgalom, meg a pálinka. Szerintem cipőt érdemes olyat nézni, ha nem kell azt nézned, hogy nehogy magasabb legyél a vőlegénynél, hogy legalább picit platform legyen, nagyon nem mindegy, hogy milyen vastag talp választ el a járdától télen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!