Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vagytok/ voltatok háklis menyasszonyok?
Én nem mondanám magam annak. Az éttermet úgy foglaltuk le, hogy nem is láttuk, mert vidéken volt, nem tudtunk leutazni, telefonon és e-mailben értekeztünk a tulajjal + egyszer találkoztunk vele Bp.-en. A fotós a volt osztálytársam volt. Zenésszel, dekorossal, cukrásszal egyszer beszéltünk + kértünk pár árajánlatot, de általában az elsőt lefoglaltuk. Az esküvőn is rengeteg baki volt, de csak nevettünk rajta akkor is, most is :)
Pl. leborult a torta, szétesett a csokrom...
Van, amire háklisabb vagyok, van, amire nem. Pl. étteremnél nekem valamivel fontosabb lesz, hogy közel legyen viszonylag az esküvő helyszínéhez, mint az ételválaszték, mondjuk. Persze ha irreálisan magas árat mondanak be, vagy menzakoszt van, akkor passzolom, de itt nem leszek az a típus, aki 20 helyet bejár, és mindenhol hosszan elbeszélget a dolgokról. A dekort mi magunk fogjuk készíteni, zenekar nem lesz. Annyira részletmániás nem vagyok, hogy a tortát, a csokrot, a virágot húsz helyen nézzem meg :D.
Amire háklis leszek sztem, az:
-hogy színben minden passzoljon mindenhez, ne legyenek árnyalateltérések
-hogy jó legyen a fotós - ha nem is több beszélgetés alapján, de az alap, hogy lenyomoznám (minden referenciamunkája jó-e, a klienseinek mi róla a véleménye stb.)
- szép legyen a ruha - de varrónő ismerősöm van, tehát azzal nem lesz baj, ha megmutogatok neki több ruhát, kiválasztjuk, melyik lenne a legjobb, aztán menet közben még variálunk :)
-ha nem tetszik az első fodrászos próbafrizura, akkor nem állnék meg, amíg nem találok vkit, aki olyan hajat készít nekem, ami tetszik
Éttermet hármat néztünk, a harmadikba szerettünk bele.
Fotóssal, ceremóniamesterrel kettővel beszéltünk, de ott az elsőt választottuk.
Az étterembe kétszer mentünk vissza: megbeszélni a kaját, tortát, és egyszer a dekorációt.
Nem hisztiztem, 5 hónap alatt szerveztünk mindent.
Köszönöm hogy valaszoltatok:)
Nem szeretnek en sem menyaszornye változni , igyekszem türelmesnek lenni.
Baratnom egy igazi hisztis volt,minden ruhaba beleszolt,csereberelte a ruhat hisztizett a fodrasznal...
vegul aztan jok bevalogatott kb minden bena volt.nagyon megharagudtam ra a szervezes alatt.
Én úgy gondolom, hogy nem vagyok háklis. Alapból nyugodt természetű ember vagyok, meg a másik, hogy tudom, hogy mit akarok. Pl. milyen gyűrűt, milyen virágokat, stb. Az étteremet kiválasztottuk, egyszer volunk bent egyeztetni a menüt, azóta nem mentünk vissza. Kóstolás sem lesz. Minek? AZért választottuk őket, mert tudjuk, hogy nagyon finoman főznek.
Szerintem a hisztisség a legtöbbször abból fakad, hogy a menyasszony megzavarodik az óriási választéktól, elbizonytalanodik a döntéseit illetően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!