Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok mar lelegzetelallito eskuvon? En most hetvegen voltam.
Figyelt kérdés
Voltatok mar olyn eskuvon, hogy a partol, a menyasszony ruhajtol, tortatol, helyszintol tatva maradt a szatok? En most szombaton voltam es komolyan olyan volt mintha egy alomvilagva csoppentem volna. A menyasszonynak olyan alomszep arca volt, hogy ilyet meg nem lattam, a volegeny jokepu(mondjuk ot ismertem, a batyam legjobb baratja). Olyan apro reszletek is szepek voltak, mint a szelvetagyuru, a poharak ultetokartya gyanant nevre szoloan voltak gravirozva. Fuu.. annyira szep volt minden. :D amultatok mar el eskuvon? :)2015. ápr. 20. 17:32
6/16 anonim válasza:
Egyszer van esküvő, hát adjuk meg egy módját.
7/16 anonim válasza:
Én is voltam ilyenen, nagyon tetszett, magamnak is ilyet tervezek majd :)
u.i.: Irigy embereken ne húzd fel magad :)itt az esküvős témában, mint látod rengetegen vannak.
8/16 anonim válasza:
konkrét válasz volt az elsők felé :D
A kérdésre válaszolva igen, ha rongyrázás is valakinek akkor is gyönyörű volt. Téli esküvő volt és valami pazar volt a díszítés meg úgy az egész, tisztári mint valami magazinban :)
9/16 anonim válasza:
nem, én nem a külsőségektől szeretném jól érezni magam egy esküvőn :)
10/16 anonim válasza:
Nem vagyok irigy, csak ez tipikusan az a kérdés, hogy "nincsenek barinőim, de csacsogni akarok valakivel".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!