Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok mar lelegzetelallito eskuvon? En most hetvegen voltam.
Én nem. Egyen voltam, amin a külcsín elegáns és összepasszintott volt, de mellette tök jellegtelen volt az egész (a kaja fele meg pocsék), és pont a menyasszony ruhája és sminkje volt előnytelen (pedig szép volt a lány). A másik kettő ilyen megúszós esküvő volt a rosszabbik fajtából... amikor flancolnának, de nincs miből, így marad a sufnituning.
Mindezzel együtt az enyém sem lesz ilyen parádés-puccos, mert nincs rá pénz, és akkor inkább nem próbálok meg nagyon díszítgetni semmit - legyen ízléses a ruha meg a cipő, szép a csokor, jók a fotók, finom az étel, ennyi. Amúgy is svédasztalos fogadás lesz valószínűleg, így asztaldekor meg ültetőkártya sem nagyon lesz.
Nem voltam még ilyenen, vagyis én nem szoktam elájulni ilyen dolgoktól, hogy milyen a szalvéta... De még a menyasszony ruhájától sem. Hidegen hagy, hogy milyenek ezek a külsőségek, nem ettől lesz jó a hangultat.
Nem voltam sok esküvőn, de még pár éve egyiken az nagyon tetszett, mikor a pár egy darabból előadtak egy énekes, vicces jelenetet a házasságról. Ők egyébként mindketten énektanárok és karvezetők, szóval szinte profi volt a "műsor".
A saját esküvőmet nem múlhatja felül semmilyen giccsparádé.
Egyszerű, letisztult, mégis elegáns volt.
A vendégek is azt mondták, ilyen esküvőn még nem voltak, pedig nem volt gravírozott pohár, se szalvétagyűrű.
:) Ilyenen még nem voltam, nyilván ehhez azért olyan ismeretségi kör is kellene, az én ismerőseim nem engedhetnek meg maguknak álomesküvőt sajnos :)
Ettől függetlenül nagyon sok szép esküvőn voltam, amik mind emlékezetesek maradnak számomra, de igen, vannak csodaszép esküvők :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!