Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fehér bőrű menyasszonyok/ feleségek?
A fehér ruha nem sápasztott titeket nagyon?
Mert rajtam szörnyen néz ki a fehér ez miatt.
Engem nem (azaz nem néztem ki sápadtabbnak, mint amúgy), pedig nagyon fehér a bőröm, világos a hajam (szőkésvörös) és a szemem is kék.
Szóval én nagyon féltem, hogy sápasztani fog. Ráadásul szolizni se szolizhatok, mert egyáltalán nem bírja a bőröm.
Próbálj több árnyalatú ruhát, a szalonban is biztos tudnak segíteni.
Képzeld el ezt forditva... mesélte egy fotós ismerösöm hogy fotózott egy esküvőn ahol nigéria volt a menyasszony. Hófehér ruhában szénfekete nő. A képeken semmi nem látszott csak a ruha és a csaj fehér fogai, a nő sehol.
Photoshopal kellett utómunkát végezni a képeken az árnyékok/csúcsfények szűrő segitségével hogy megjelenjen a képeken a menyasszony is.
Nem, nekem kifejezetten jól áll a fehér annak ellenére, hogy elég világos a bőröm.
Próbálj valami más árnyalatot.
Láttam már hófehér bőrű menyasszonyokat hófehér ruhában és mindnek nagyon jól állt. Olyan éteri volt a hatás.
Sok fog múlni a jó sminkesen is. Hiszen ha megfelelően emeli ki az arcodat élni fog a ruha rajtad.
Azért érdemes néhány árnyalatot felpróbálni, háta mégsem ez a te színed. De tényleg minden teljesen más lesz amikor rajtad lesz a smink.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!