Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyasszonyok, feleségek akik max 160 cm magasak, milyen hamar találtatok ruhát? Milyen fazonút?
Én 157 centi vagyok.
Olyan ruhát ami jól állt és jó is volt már az első szalonban tudtak muattani, viszont ami tetszett, azt olyan 2 hónap (nem folyamatos) keresgélés után találtam meg.
Az én ruhám pánt nélküli A vomalú ruha volt. A mell része szívecske alakú és a szonya részén volt egy plusz anyagrész, ami húzott-fodros volt, így nem volt annyira a tipikus A vonalú ruha.
Elég magas sarkú (8 centi) cipő volt rajtam, bár én amúgy is sokat hordok magassarkút.
Habár szalagavató, más korosztály, de hasonló adottságok, 160 cm alatti vagyok, és pici a mellem.
Kb. 4 ruhát próbáltam a szalonban (időpont, méret, ízlés). Szóval van választék bőven. Meg számolj a magassarkúval, de ezt ők is tudják.
Nekem óriás abroncsom ruhám lesz, ami felül egyszerű. De csodaszép! Hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!