Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Jól teszem ha az esküvőnk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól teszem ha az esküvőnk előtt írok 1 kis cetlit amire ráírom mit szeretnénk kapni, és azt mindenki körbeadja és kihúzza azt amit venni akar?

Figyelt kérdés
nem mintha elvárnánk valakitől,hogy vegyen de ilyenkor ez szokás..és csak azért csinálnánk,hogy ne kapjunk valamiből kettőt,meg hát akkor olyat kapunk amire szükségünk van..ne drága holmikra gondoljatok..
2010. márc. 18. 12:28
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%

Az ötlet jó, a kivitelezés szorul csak finomításra.

Az ilyen dolgokat érdemes rábízni a szülőkre, ők eligazítják az érdekődő rokonokat. Vagy csinálhattok egy weboldalt, amin rajta van a lista, hogy mit szeretnétek kapni, mi hiányzik (esetleg az is, hogy mit NEM szeretnétek kapni, mert már van).

2010. márc. 18. 12:33
 2/31 anonim ***** válasza:

Szoktak ajándék listát készíteni, de a magyar szokásjog és illendőség azt kívánja, ohgy a vendég kérdezzen rá tőletek mire van szükségetek.

Igen jó ötlet a lista:)))

2010. márc. 18. 12:50
 3/31 anonim ***** válasza:
én szégyelném valahogy:D
2010. márc. 18. 12:51
 4/31 anonim ***** válasza:

jó ötlet a lista, de kezeljék inkább a szülők/testvér. úgyis általában őket szokták kérdezni, hoyg milyen ajándék lenne jó, nem a házasulandókat, hogy mit kértek :)

sok boldogságot!

2010. márc. 18. 12:55
 5/31 anonim ***** válasza:

ez amolyan nászajándék lista, de nem listában....talán a lista szerencsésebb annyiból, h lehet választani, mert van aki jobban ért egy porszívóhoz, mint egy GPS-hez.....hülye pl, de remélem érted....azt lehet mondani, h ez meg ez foglalkozik a listával és vele beszéljék meg.....mondjuk tesód, anyud

a nászajándéklistával az szokott a bajom lenni, h arra gondolok, h aki az elején nézi, az lecsap a kenyérpirítóra, aki a végére marad, az meg veheti a házi mozi rendszert.....de ahogy írod, ha nem drága holmikról van szó akkor szerintem rendben van, h ilyen módon szabályozzátok

2010. márc. 18. 12:55
 6/31 anonim ***** válasza:

Egyik barátnőmék weboldalt csináltak, a másik azt kérte, hogy a vendégek ajándékot ne hozzanak, amit arra szánnak inkább dobják be menyasszonytáncnál.

Mindkét megoldás sztem jó, mert legalább nem kapnak 20 pohárkészletet meg öt vasalót :)

2010. márc. 18. 12:58
 7/31 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat..az jó ötlet hogy pl. a hugom fogja a cetlit körbe vinni..én is cikinek tartom egy kicsit ezért nem tudom mit tegyek..mert hát a rossz emberek mindig tesznek megjegyzést,hogy ("elvárják ezek a barmok,hogy vegyünk is valamit") nah ezt nem akarom..tényleg köszi a válaszokat..
2010. márc. 18. 13:01
 8/31 A kérdező kommentje:
jja és mit gondoltok a mennyasszonyi ruháról? Gáz ha nem fehér hanem a felső része inkább tört fehér az alja meg uaz csak szatén felsőszoknya is van rajta ami bordó és nem csicsás a ruha..tehát olyan egyszerű de szép is..
2010. márc. 18. 13:03
 9/31 anonim ***** válasza:
Azért engem meglepne ha kihúznék egy cetlit,és olyan ajándék van rajta amit mondjuk anyagilag nem engedhetem meg,hogy megvegyem...Sokan azért vesznek vasalót vagy pohárkészletet mert csak ennyit engedhetnek meg maguknak..Mi van ha valaki nem tudj a megvenni ami a cetlin van?? Annak a vendégnek irtó kellemetlen lesz,és inkább el se fog menni...
2010. márc. 18. 13:04
 10/31 anonim ***** válasza:
Mi is listát csináltunk, méghozzá többet, külön rokonoknak és barátoknak, az utóbbin az olcsóbb dolgok voltak (amik néhányezer forintból kijönnek). Szerintem nagyon praktikus. Ráadásul a listára ráírhatod, hogy pontosan milyet szeretnél valamiből (márka, szín stb.), így tutira azt kapod, ami megfelel neked, nem leszel tele egy csomó használhatatlan limlommal.
2010. márc. 18. 13:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!