Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néztem mostanába sok esküvői fotóalbumot neten és úgy
látom mindenki "öreg" rajtuk? Szerinted?
én is megfigyeltem, hogy tök sok az öreg vőlegény, kopaszak, pocakosak...
a menyasszonyok még úgy ahogy kinéznek, de ők sem hamvasak már :) rajtuk sokat segít a fodrász, sminkes, műkörmös...
2011. aug. 22. 11:23
Sajnos ez van, vagy azért mert későn találja meg az ideális embert, vagy nincs pénze esküvőre.Akiket én ismerek 20 éveiben járó lányokat és akik férhez is mentek,nekik a párjuk az aki már elmúlt 30,szóval azokon a képeken is legalább az egyik fél idősebb.Egyedül talán 2 párt ismerek ahol a 20 éveiben volt mindkét fél,de ők még mindig együtt vannak,pedig már vagy 5 éve h. házasodtak.Szóval vannak még szerencsések :-)
2011. aug. 22. 11:41
Én már rá sem nézek a fotósnál a fényképekre, mert csak felmérgel. Régen órákig elgyönyörködtem benne, de most lehet utálni, én ebben semmi szépséget nem látok.
2011. aug. 22. 11:44
2011. aug. 22. 11:46
Hogy szinte egyetlen szép fiatal párt sem látok.
Tudom, hogy baromság, de engem akkor is idegesít, ezért inkább rá sem nézek.
2011. aug. 22. 11:47
Hát igen, olyan érzése van az embernek, hogy annak a párnak, ez már van vagy a 2. házassága (közbe lehet, nem is) vagy hogy 6-8-10 évvel ezelőtt jobban mutattak volna.
2011. aug. 22. 11:52
Egy esküvő nagyon szép, hagyománytisztelő dolog. Én is úgy gondolom, ha egy pár szereti egymást, akkor nincs mire várni, össze kell házasodni.
DE: itt vagyok én 26 évesen, a párom szintúgy. Most vettünk lakást szülői támogatással + banki "segítséggel", a törlesztőrészleteket mi fizetjük.
Nincs egy fillér félretett pénzünk sem, márpedig egy esküvő lagzival (már ha meg szeretnénk adni a módját) alaphangon 1 M Ft. A két család eléggé lenullázta magát a lakásvételkor, mi meg most arra költünk, hogy törlesztünk és csinosítgatjuk a kis "lakosztályunkat" ami 14M volt.
6 éve vagyunk együtt, volt már eljegyzés is, de az esküvő a fentebb leírtak miatt még várat magára. Most a lakás élvez prioritást.
26/N
2011. aug. 22. 11:56
Mostanában az emberek 30 körül kötnek házasságot, míg régebben huszonévesen. De régebben egy érettségi is nagy szám volt, most meg szinte alap a főiskola/egyetem. Míg ott végez valaki, elkezd dolgozni, már 23-24 éves. Általában erre az időszakra tehető az aktív párkeresés időszaka. Mire a felek kiismerik a másikat, az is beletelik 1-2 éveb, hacsak nem szakítanak, mert akkor kezdődhet minden előről. Szóval mire a sulival végeznek, találnak munkahelyet, biztosak egy kapcsolatban, addigra 30 felé járnak. De ettől még nem "öregek". Amúgy nézd meg a 20-as évek alajén kötött házasságokat. Nagy része válással végződik. Még akkor nagyon sokat változik egy ember, hiszen épp csak akkor lépett ki a nagybetűs életbe. 30 évesen már azért van tapasztalat, persze ettől még elválhatnak, de kisebb eséllyel, mint korábban.
2011. aug. 22. 11:57
a másik dolog:
nekem most 32 éves a férjem, van egy 3 éves lányunk. sokat járunk játszótérre, és hát még mindig megdöbbenek azon, hogy milyen öreg apukák vannak! már el sem merem árulni, hogy az én férjem még "csak" 32 éves. a legtöbb 40 felett van! sőt a múltkor találkoztam egy olyan apukával, aki most 54 éves, és 1 éves a gyereke. ledöbbentem!
2011. aug. 22. 12:03
Nem mindenkinek könnyű megtalálni azt, akivel el tudja képzelni, hogy leéli az életét.
2011. aug. 22. 12:16
Kapcsolódó kérdések: