Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néztem mostanába sok esküvői fotóalbumot neten és úgy látom mindenki "öreg" rajtuk? Szerinted?
Én 24 évesen házasodtam, szerintem azért nem csak az "idősek" mondják ki az igent, de nekünk sem hivatalos fotósunk volt aki ebből él, hanem férjem volt osztálytársa aki fotós (nem esküvői) így a mi képeinket nem lehet nézegetni portfólióban :)
25/N
Igen, igazuk van itt sokaknak, én is biztos cukibb lettem volna 18 éves üde, fiatal menyasszonyként, mint amilyen 30 évesen voltam. Csakhogy az előbbi esetben, ha ahhoz megyek hozzá, akit 18 évesen szerettem és aki akkor kért meg, mára már minden valószínűség szerint egy lerobbant, elhízott, megkeseredett asszonyka lennék, aki a napja nagy részében a tehenek alól lapátolja a trágyát és várja, hogy hazajöjjön a férje az aktuális nőjétől.
Úgyhogy akármennyire is felmérgel ez egyeseket, ha megbocsátjátok, én mégsem bánom, hogy inkább eddig vártam egy olyan férfire, aki szeret, tisztel, megbecsül, mindent megad nekem és igazán boldoggá tesz.
Hogy emiatt nem voltam harmatos rózsabimbó fiatalságú, szűzies mosolyú kislány az esküvőmön és esetleg ez másoknak nem tetszik? Mit mondhatnék... ha valaki ezt nézi, a f..sz üsse ki a szemét. :D (Akinek nem inge...!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!