Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok hozzá, ha egy hagyományos vidéki (vőfélyes, húsleveses, töltött káposztás stb. ) lagziba ilyen torta lenne a már megszokott marcipános, fondantos helyett?!
"Nem tudom az idősebb korosztály mit szólna hozzá. "
És az idősebb korosztály házasodik, vagy ti? Most érted, ennyi erővel csak a nagyi menyasszonyi ruháját vehetnéd fel. Ne akarj már ennyire megfelelni az utolsó istenhátamögül előkapart nagynéninek is!
# 9 Időpont ma 10:50 ismét :-)
Amúgy nekem nem nagyon jönnek be a marcipános variációk ízre. Szép, dekoratív, de nem az igazi. Egy cukrászt tudok (a lányát személyesen ismerem), akinek a süteményei finomak is, nem csak szépek. Messze él ugyan, de egyre inkább hajlok rá, hogy ha egyszer férjhez megyek, tőle rendelem a tortát, az ő munkájában megbízom, kaptam is tőle pár receptet anno.
Nekem a mini tortás változatok nagyon tetszenek egyébként, a marcipán bevonathoz egyáltalán nem ragaszkodom. De hogy mi lesz, ha eljön az ideje, az még a jövő zenéje. :-)
"Hagyományos" lagzink volt, vőféllyel, isteni húslevessel, töltött káposztával, sültekkel, és igen, KOPASZ vagy csupasz vagy meztelen tortákkal.
Nem szerettem sem a fondantot, sem a marcipánt.
Sikert aratott, az idősebb korosztályból egy rokon el is kérte az egyik virágdíszt. Két emberről tudok hogy nem tetszett neki, az egyik apukám, de ő odavan az extra édes dolgokért, nomeg a csokitortáért.
Viszont tényleg több dolog van, amire oda kell figyelni, mert a torta egyenetlen belsejét itt nem lehet elfedni a mázzal. Nem mindegy, hogy milyen az aránya a díszeknek, és...hogy egyáltalán beengedik e a virágot a cukrászdába, ha az is kell rá, vagy a tortát viszitek a virágoshoz vagy egy semleges helyen valaki? megoldja a díszítést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!