Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit szólnátok hozzá, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok hozzá, ha egy hagyományos vidéki (vőfélyes, húsleveses, töltött káposztás stb. ) lagziba ilyen torta lenne a már megszokott marcipános, fondantos helyett?!

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

2015. okt. 28. 09:41
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
75%

"Nem tudom az idősebb korosztály mit szólna hozzá. "

És az idősebb korosztály házasodik, vagy ti? Most érted, ennyi erővel csak a nagyi menyasszonyi ruháját vehetnéd fel. Ne akarj már ennyire megfelelni az utolsó istenhátamögül előkapart nagynéninek is!

2015. okt. 28. 11:15
 12/39 anonim ***** válasza:
84%
Teljesen rendben van ez a torta. Nem értem, miért ne lenne jó egy vidéki esküvőn? Úgyis megeszitek... :))
2015. okt. 28. 12:05
 13/39 anonim ***** válasza:
81%

# 9 Időpont ma 10:50 ismét :-)

Amúgy nekem nem nagyon jönnek be a marcipános variációk ízre. Szép, dekoratív, de nem az igazi. Egy cukrászt tudok (a lányát személyesen ismerem), akinek a süteményei finomak is, nem csak szépek. Messze él ugyan, de egyre inkább hajlok rá, hogy ha egyszer férjhez megyek, tőle rendelem a tortát, az ő munkájában megbízom, kaptam is tőle pár receptet anno.

Nekem a mini tortás változatok nagyon tetszenek egyébként, a marcipán bevonathoz egyáltalán nem ragaszkodom. De hogy mi lesz, ha eljön az ideje, az még a jövő zenéje. :-)

2015. okt. 28. 12:16
 14/39 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem is ha nektek tetszik legyen ilyen, viszont arra tényleg készülj, hogy élőben nem fognak ilyen "tökéletesen" kinézni, főleg ha olyan helyen készítetted, ahol még nem csináltak kifejezetten ilyet, hanem tényleg úgy fog kinézni, mintha nem fejezték volna be. Úgyhogy mielőtt ténylegesen egy ilyen mellett döntötök próbáljátok ki, legalább egy szimpla tortán, hogy az adott cukrászda milyet tud készíteni, mert lehet a töltelék krémjével feldíszítve mégiscsak jobb lesz a "habos" torta.
2015. okt. 28. 15:28
 15/39 anonim ***** válasza:
72%

"Hagyományos" lagzink volt, vőféllyel, isteni húslevessel, töltött káposztával, sültekkel, és igen, KOPASZ vagy csupasz vagy meztelen tortákkal.

Nem szerettem sem a fondantot, sem a marcipánt.

Sikert aratott, az idősebb korosztályból egy rokon el is kérte az egyik virágdíszt. Két emberről tudok hogy nem tetszett neki, az egyik apukám, de ő odavan az extra édes dolgokért, nomeg a csokitortáért.

Viszont tényleg több dolog van, amire oda kell figyelni, mert a torta egyenetlen belsejét itt nem lehet elfedni a mázzal. Nem mindegy, hogy milyen az aránya a díszeknek, és...hogy egyáltalán beengedik e a virágot a cukrászdába, ha az is kell rá, vagy a tortát viszitek a virágoshoz vagy egy semleges helyen valaki? megoldja a díszítést.

2015. okt. 28. 16:30
 16/39 anonim ***** válasza:
12%
Egy olyan lahzik, ahol ilyen szemét, egészségtelen kajával szúrják ki a szemem a legkevésbé sem az lenne a bajom, hogy milyen a torta. De szerintem maga a torta jobb, mint az agyoncukrozott marcipános, ha már itt tartunk.
2015. okt. 28. 21:10
 17/39 A kérdező kommentje:
kedves utolsó. kifejtenéd, hogy mi a bajod a menüvel? komolyan érdekel..
2015. okt. 29. 08:12
 18/39 anonim ***** válasza:
67%
Nekem stílusban jobban is passzolna a falusias, egyszerűbb menühöz ez, mint vmi csilivili marcipános-csicsás elegáns.
2015. okt. 29. 20:05
 19/39 anonim ***** válasza:
0%
Az a bajom vele, hogy egészségtelen. Nem érdekel mennyire előkelő valami, de az igen, hogy egészségtelen.
2015. okt. 29. 22:12
 20/39 anonim ***** válasza:
65%
De mi az egészségtelen?
2015. okt. 29. 22:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!