Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyunk ennyire megosztottak esküvői menü ügyben?
Visszaolvastam sok esküvői étellel kapcsolatost kérdést. Van a hagyományos és modernebb vonal, akik általában egymásnak esnek.
Egyik a pörköltöt meg rántott húst favorizálja és aki nem hajlandó ilyet tenni a vendég elé, az inkább meg se hívja őket, mert "nem tiszteli" őket eléggé. A másik vonal meg más menüt adna, mint ami minden vasárnap otthon van. Nem sushi-ra és homárra gondoltak, hanem kicsit különlegesebb, ünnepibb ételekre. Például kacsdomb vagy különböző grillhúsok, saláták stb.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Legjobb ha van valami alap kaja, pl. rantott hus, es amelle lehet meg vmi kulonlegesebbet.
Szerintem az se jo ha csak hagyomanyos van pl. rantott hus+porkolt, de az foleg nem ha csak kulonleges pl. spenotba tekert lazac+kagylosalata. Nalunk volt egy nagy hus tal megrakva rantott hussal, mediterran (lime/narancs stb gyumolcsos) pulykamell, ciganypecsenye, rantott camember afonya jam-mel es ketfele koret. Igy a tradicios etelek fel lettek dobva egy picit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!