Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyunk ennyire megosztottak esküvői menü ügyben?
Visszaolvastam sok esküvői étellel kapcsolatost kérdést. Van a hagyományos és modernebb vonal, akik általában egymásnak esnek.
Egyik a pörköltöt meg rántott húst favorizálja és aki nem hajlandó ilyet tenni a vendég elé, az inkább meg se hívja őket, mert "nem tiszteli" őket eléggé. A másik vonal meg más menüt adna, mint ami minden vasárnap otthon van. Nem sushi-ra és homárra gondoltak, hanem kicsit különlegesebb, ünnepibb ételekre. Például kacsdomb vagy különböző grillhúsok, saláták stb.
Legjobb ha van valami alap kaja, pl. rantott hus, es amelle lehet meg vmi kulonlegesebbet.
Szerintem az se jo ha csak hagyomanyos van pl. rantott hus+porkolt, de az foleg nem ha csak kulonleges pl. spenotba tekert lazac+kagylosalata. Nalunk volt egy nagy hus tal megrakva rantott hussal, mediterran (lime/narancs stb gyumolcsos) pulykamell, ciganypecsenye, rantott camember afonya jam-mel es ketfele koret. Igy a tradicios etelek fel lettek dobva egy picit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!