Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a véleményetek arról ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról ha lagzin csak bort lehetne fogyasztani sört nem?

Figyelt kérdés

Üdítőt, rövidet persze igen.

A lényeg, hogy sört nem, csak bort.

2015. szept. 1. 23:19
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Biztos van, aki sörnek örülne a leginkább.

De miért haragszol a sörre? Miért van bor és rövid, de sör nem?

2015. szept. 1. 23:25
 2/17 anonim ***** válasza:
19%
sört utálom meg a bort is szóval mindegy :D ha gyömbér meg csapvíz van akkor szomjan nem halok :)
2015. szept. 1. 23:27
 3/17 A kérdező kommentje:

Azért, mert van saját borunk, és ez jócskán költséghatékony lenne...

És egyenlőre felmérem a terepet, hogy mennyire illik azt, hogy "nem lehet sört inni" ill. de csak saját számlára..

Vagy nem tudom hogy is működik ez, de a lényeg, hogy az asztalokra nem lenne kirakva.

2015. szept. 1. 23:32
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem különösebben érdekelne, mert alkoholt nem szoktam gyakran inni, főleg nem sokat.

De attól függ. Lehet, szívesebben innék sört, mert az szénsavas és kisebb az alkoholtartalma. Hangulattól is függ.

2015. szept. 1. 23:36
 5/17 A kérdező kommentje:

A baráti társaságunk javarészt sört inna, de szeretik a bort is.

A többieket szerintem nem érdekli különösebben.

2015. szept. 1. 23:41
 6/17 anonim ***** válasza:
55%
Csóró, fogadjuk, bőven lenne pénzetek a sörre, csak sajnáljátok az emberek elől. Az én haverom is mindig elvárta, hogy fizessek neki ezt-azt, de ő igyekezett mindig kibújni a fizetés alól, pedig jól keresett.
2015. szept. 1. 23:59
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez rossz ötlet. Ha van sör, akkor is bort választ az, aki a bort szereti jobban. Ez a szándékos korlátozás viszont elég smucig dolog egy esküvőn. Miért nem kérsz egyből beugrót a vendégektől? Nagyon sokan inkább sört fogyasztanak melegben, de úgy általában egy hosszabb estén is inkább a sör fogy, mert frissítőbb és alacsonyabb alkoholtartalmú a bornál. Mondom ezt úgy, hogy én nem is szeretem a sört, szóval nem önös érdekeimet védem.
2015. szept. 2. 00:17
 8/17 Rebellious Dead Lady ***** válasza:
80%
Magamból kiindulva örülnék is neki, mert a bort jobban is szeretem, mint a sört...:D :D
2015. szept. 2. 00:34
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Felőlem ok, én nem iszom sört, de a férfiaknak biztos nem tetszene a dolog.
2015. szept. 2. 08:28
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mindegy, én nem iszok egyiket se.

Írod hogy a barátaid inkább sört isznak, ez hány fő lenne, és hányan lennének összesen a vendégek? Ha csak pár ember, akkor azt mondom mindegy, de ha min. 15-20 fő és tudod is hogy inkább sört isznak, akkor azért illene azt is ajánlani.

2015. szept. 2. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!