Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki jól érezte magát az esküvőtökön, vagy a lagzin?
Figyelt kérdés
Nálunk a családban senki soha nem iszik, se a pároméknál, se nálunk, és attól tartok, hogy az esküvő majd nagyon unalmas lesz, barátaink közösek vannak, akit meghívunk, azok sem szoktak inni, hiába vagyunk 26 év körül, senki nem jár el sosem bulizni közülük, mi a párommal viszont szoktunk néha, és szeretünk mulatni. Attól félek, hogy csak mi fogjuk magunkat jól érezni, a vendégek pedig nem fognak hajnal 3 ig táncolni, bulizni, és úgy mennek majd haza éjfélkor, hogy ennyi elég volt ebből. Párom unokatesójáéknál is 23h-ig volt az 50 fős társaság, pedig mi 2-en még maradtunk volna...2014. nov. 20. 17:32
1/9 anonim válasza:
Nálunk sem ivós a banda és én is attól tartottam, amitől te, de nagyon jól sikerült. A titka a megfelelő zenekar és a jó vőfély.
2/9 anonim válasza:
Mindenki azt mondta, hogy jól érezte magát. Kb. 2-3 körül ment haza a vendégek zöme, de egy 20 fős keménymag reggel 5-ig nyomta :)
3/9 anonim válasza:
2. vagyok. Azt mondjuk hozzá kell tenni, hogy nálunk bulizós volt a vendégsereg zöme.
4/9 anonim válasza:
Ha sose isznak, gondolom alkohol nelkul is jol tudja erezni magukat. Nem mindenkinek van ra szukseguk. Ha ettol aggodsz mi lenne ha etteremben tartanatok? Marmint a lagzit. Amugy nalunk mindenki jol erezte magat,sogornomon kivul, akit furt a feltekenyseg,de marhara nem erdkelt. Foleg ferjem barati voltak mocsarreszegek. Szetrohogtem magam rajtuk.
5/9 anonim válasza:
Nem az ivászattól jó egy lagzi vagy egy buli. Ha jó fej emberek vannak ott akkor no alkohol nélkül is lehet nagyon jó. Engem amúgy totál nem érdekelt ki hogy érzi magát, mert én jól éreztem magam. Mondjuk az én esküvőm még abban az időben volt amikor azt még örömmel és spontán szervezték várták, nem úgy ahogy mostanában van, hogy több a görcsölés vele mint az öröm. 40/nő
6/9 anonim válasza:
Akkor tartsatok csak vacsorát. Olcsóbb is és nem kell a vendégek szórakozása miatt aggódni.
7/9 anonim válasza:
Nálunk ivott a rokonság,de nem ezen múlt a hangulat.
Eleve szórakozós volt a társaság és a zenekar is nagyon jó volt. Mi mindenkitől kifejezetten pozitív visszajelzést kaptunk (hogy jól érezték magukat) mind a párom családja, mind az én családom részéről.
8/9 anonim válasza:
Hát nálunk elég érdekesen alakult...A férjem családja abszolút nem örült az esküvőnek,mert hogy mennyi pénz,pedig egy fillért sem adtak bele.Éreztették is a lagzin,hogy nekik ehhez nincs kedvük.Elvonultak az egyik sarokba,az én családommal nem voltak hajlandóak beszélni,táncolni meg egyáltalán nem.Megszólták a családomat,mert jól merték magukat érezni,és a vacsora után szinte mindenki lelépett tőlük.Szóval az 50 fős társaságból kb.20-an maradtunk vacsora után.De akik maradtak,ők nagyon élvezték,én sajnos nem tudtam...
9/9 FelhasználóBp válasza:
Mivel nálunk nem sokan bulizósak, a 20 fős lagzi egy étteremben volt.
Ott ment alap zene, szuper volt a hangulat, nem a tánctól jó feltétlenül egy esküvő...Sokat nevettünk, beszélgettünk, mászkáltunk jobbra-balra, nekünk így volt tökéletes és elsősorban a társaság miatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!