Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Volt galambröptetés az esküvőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt galambröptetés az esküvőtökön? Miért?

Figyelt kérdés
2014. szept. 22. 20:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nem.

Egyrészt, mert giccses, másrészt, mert ezek nevelt galambok, akik a szabadban hamar elpusztulnak. Ennyit nem ér egy esküvő sem.

2014. szept. 22. 20:26
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem, mert még nem volt esküvőm.
2014. szept. 22. 20:51
 3/12 anonim ***** válasza:
Most tuzijáték a menő.
2014. szept. 22. 21:02
 4/12 anonim ***** válasza:
76%
sosem tudnék ilyen giccses dolgot az esküvőmön elképzelni, a tűzijáték is gáz! Köszönöm!
2014. szept. 22. 21:26
 5/12 anonim ***** válasza:
Még nem volt esküvőm, de nekem nem tetszenek az ilyesmik, szóval nem lesz ilyesmi..
2014. szept. 22. 21:37
 6/12 anonim ***** válasza:
89%
Az én esküvőmön lesz, galamblövészettel egybekötve.
2014. szept. 22. 21:39
 7/12 anonim ***** válasza:
76%
Nem volt. Giccses, és írtózom attól, hogy hozzájuk érjek.
2014. szept. 22. 21:55
 8/12 anonim ***** válasza:
76%

Nem volt. Felesleges pénzkidobás, és anélkül is tökéletes volt az esküvőnk.

Érdekes módon egy vendég sem panaszkodott, hogy még galambröptetés sem volt :D

2014. szept. 22. 23:20
 9/12 anonim ***** válasza:
94%
#1 Te jó naív vagy. "nevelt galambok" "természetben elpusztulnánk" Hehe, ezen jót röhögtem. Nem tudom hallottál-e arról, hogy postagalamb. Estére mind az össze ott fog pihenni a gazdája volierjében. Nincs ebben semmi csoda, amúgy szerintem is giccsparádé. Én voltam egy esküvőn, ahol lámpásokat engedtek fel, nagyon szép volt, bár nekem már ez is sok...
2014. szept. 23. 07:50
 10/12 anonim ***** válasza:
67%

Már voltam olyan esküvőn ahol galambröptetés volt. Nem tetszett. Mindenki behúzta a fejét, és volt egy két szerencsés tag akit megtiszteltek a galambok.

De most hogy olvastam a kommenteket eszembe jutott hogy tök jó lenne galambröptetést galamblövészettel összekötni. A fiúknak is lenne valami izgalmas tevékenységük. A lányoknak a csokorelkapás már elég elcsépelt. Szóval a szerencsés fiú aki eltalálja a galambot valamit kap érte.

De az is jó lenne ha belőnének a galambok közé és a vőfély kezébe lévő tálra az ifjú pár elé esne egy sült galamb. Ezzel jelezve hogy a sült galamb mindig essen a szájukba:-)

Amúgy a pillangó röptetés jobban tetszik. Már csak azért is mert nem kell madárkakittól tisztogatni a ruhákat és a frizurákat utána.

2014. szept. 23. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!