Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Holnap lesz az esküvőm! Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Karina22 kérdése:

Holnap lesz az esküvőm! Hogy bírjam ki a hőséget?

Figyelt kérdés

Persze gondoltam, hogy nem 23 fokos szellős szép idő lesz augusztus közepén, de azért ez már durva. 38 fok lesz holnap, forróság mindenhol, folyni fog rólam a víz és vele együtt a sminkem is. Lehet valahogyan könnyíteni a helyzeten?Persze hétfőtől jön a lehűlés...ez az én formám! :D Tényleg nem hiszem el...

Egy menyasszörny

2015. aug. 14. 21:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
24%

Nem irigylem a vőlegényedet, ilyen hisztis libát. Ha augusztusban van az esküvő, akkor ne csodálkozz, hogy 50 fok van. Teccett volna májusban vagy szeptemberben esküdni. De nem, mert az augusztus a divat. Hát akkor vállald a következményeit.

A sminked amúgy nem folyik el, ha jó kozmetikust választottál.

2015. aug. 14. 23:00
 12/19 anonim ***** válasza:
84%
#14 Neked meg mégis mi a fsz bajod van???
2015. aug. 14. 23:11
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Vízálló szempillaspirál egy leheletnyi csillogós szemhéjfestékkel. Ha szép a bőrös (értem ezalatt azt, hogy régi pattanások kráternyi elkapart hegei nincsenek) nem is szükséges semmi egyéb, úgyis ragyogni fogsz (és gondolom gyönyörű hajad lesz).

Én koszorúslány voltam szintén egy ilyen iszonyú meleg napon és egy kis szempillaspirálnál, szájfénynél többet nem tettem magamra. Pedig szeplős vagyok, mint a pulykatojás :D. Mégis megdicsértek, hogy jól nézek ki, szóval ne aggódj. Mást nem nagyon tudsz tenni sajnos, nem festheted óránként újra.... ill. igen, de szerintem az rengeteg élvezetet elvesz a napból.

2015. aug. 14. 23:40
 14/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hasznos és kedves válaszokat! :)

Bízom benne, hogy én is a mennyei boldogságba kerülök, azért választottuk ezt a napot! :P

2015. aug. 15. 06:00
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Sok boldogságot! :)
2015. aug. 15. 08:16
 16/19 A kérdező kommentje:
Köszönjük! :)
2015. aug. 15. 10:17
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
A smink helyett én inkább a folyamatos és bőséges folyadékbevitelre figyelnék...
2015. aug. 15. 16:47
 18/19 anonim ***** válasza:
76%
Én ilyeneken nem tudtam parázni. Aug elsején volt az esküvőnk...Nem kell mindent túlaggodalmaskodni. Élvezni kell, mert nagyon hamar elmúlik...
2015. aug. 15. 17:59
 19/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!Jelentem, túléltem! :) Rosszabbra számítottam, de nem volt annyira vészes.

Utolsó: teljesen igazad van, nagyon gyorsan eltelt sajnos! :)

2015. aug. 16. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!