Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Holnap lesz az esküvőm! Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Karina22 kérdése:

Holnap lesz az esküvőm! Hogy bírjam ki a hőséget?

Figyelt kérdés

Persze gondoltam, hogy nem 23 fokos szellős szép idő lesz augusztus közepén, de azért ez már durva. 38 fok lesz holnap, forróság mindenhol, folyni fog rólam a víz és vele együtt a sminkem is. Lehet valahogyan könnyíteni a helyzeten?Persze hétfőtől jön a lehűlés...ez az én formám! :D Tényleg nem hiszem el...

Egy menyasszörny

2015. aug. 14. 21:54
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
És köszönöm, ha valakinek van egy jó tippje vagy praktikája! :)
2015. aug. 14. 21:56
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

A csuklodat locsolgasd hideg vizzel, ha alkalmad adodik ra. A sminkeden nem, de a hoerzeteden segit.

+ kerdezd meg a kozmetikust, aki a sminkedet kesziti, hogy ilyen esetre nem tud-e valami trukkot.

2015. aug. 14. 22:04
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne kend annyira ki magad. Oké hogy ez a nagy nap és gyönyörűen szeretnél rajta ki nézni de ha az izzadástól elfolyik a sminked akkor az csak rosszabb lesz. Inkább próbálj ki valami természetesebb sminket szolidabbat. Hirtelen csak ennyi jutott eszembe :)
2015. aug. 14. 22:04
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha kozmetikus csinálja a sminked, szerintem tesz rá valami sminkfixszálót, attól talán nem folyik szét.

A házasságkötő teremben meg szerintem lesz légkondi, legalábbis én ebben reménykednék. :)

2015. aug. 14. 22:08
 5/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek!A remény él! :)
2015. aug. 14. 22:16
 6/19 anonim ***** válasza:
0%
Roma lagzi lesz?
2015. aug. 14. 22:22
 7/19 A kérdező kommentje:
Nap végére már lehet! :D
2015. aug. 14. 22:27
 8/19 anonim ***** válasza:
29%
nem igazán tudsz bármit is tenni a meleg ellen. remélem segítettem. :D
2015. aug. 14. 22:32
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Időközönként igyál forró teát vagy kávét. Csökkenti a hőség érzetet. De azért csak úgy mondom, hogy a meleg ellenére lehet még esni is fog Pest környékén.
2015. aug. 14. 22:48
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Szolid smink, nagy melegben úgysem élveznéd ha vakolat van rajtad és nem csak azért mert lefolyna. Bár ha sminkest fogadtál, akkor tudni fogja mit kell tenni. Legyen nálad textil zsebkendő vagy hasonló, egy flakon víz, és akkor hideg borogatással a csuklódat, nyakadat, válladat tudod hűteni.

Esetleg legyezőt be lehetett volna szerezni, hátha használ. :) Illetve még nem késő, holnap délelőtt hátha tud neked valaki szerezni. Még fényképezkedni is lehet vele. :D

2015. aug. 14. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!