Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek, hogy az esküvőm napján és a nászúton fog megjönni. Ti hogy oldottátok meg?
Én úgy tudom, a fogamzásgátlón kívül is lehet gyógyszeresen halasztani a menstruációt, menj el a nőgyógyászhoz és kérdezd meg.
De nem akkora nagy tragédia ez, a hivatásos úszónők sem vacakolnak ilyenen, becsomagolsz egy doboz tampont és mehetsz úszni bármerre.
Legfeljebb a nászéjszakán lesz kellemetlen az ügy :)
1valaszolo, szerintem mindent leirt,egyet èrte vele!
Nem ėrtem meg hogy az eskuvot stb miert nem 1 hettel kesobbre terveztètek, miert arra a hètre? Ere elobb nem gondoltàl?
sehogy sem fogod tudni csusztatni akarmit csinàlsz!
fogamasgàtlo nem egy egy fajdalom csillapito hogy egyseruen elkezdem szedni, es a ceremonia utan abba hagyod! Fogamzasgatlonak is van mellekhatas, hasfajas gorcsoles stb!!
de ha nemvagy hasfajos menstrucios kozben, nem tudom akkor mi problema? Sex?? Maskor is lehet!!
de okosabb lettel volna akkor az eskuvot, es a naszutat is figyelembe kellet volna vened a maenstruacioda is!!nemtetted! Ugy hogy igy jàrtàl!
Hatos, hogy te milyen okos vagy, komolyan!
Elég ha addig egyszer-kétszer csúszik pár napot, és már teljesen máskor menstruál, mint előtte fél évvel gondolta volna.
7 es te sem panaszkodhatsz,hisz nem napokrol irtam hanem hetekrol!
pl ha nekem februar 20.an kell megjonie akkor nyilvan valo hogy feb elejen fogom rendezni az eskuvomet!
Mert nyilvan vLo hogy 1.2.hetmulva nem fog ismetelten megjoni.
Ha kesek is mi termeszetes az a par nap, nekem se orarol percre jon meg, de tudom hogy 20.tol mondjuk 28.aig valamikor megfogjoni! Ennyire lehet szamitani hogy kb.... mikor tol is varom a jovohonapba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!