Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dohányzó menyasszonyok! Hogy oldjátok/oldottátok meg?
Eddig mikor elképzeltem magamat a fehér ruhában, sosem jutott eszembe, hogy dohányzom, viszont ez egy csomó kérdést felvet. Elég nagy szoknyám lesz, meg alapból, jó lenne nem kiégetni. És nem visszataszító látvány, ha mondjuk a menyasszony gyönyörű sminkben pl. a ceremónia előtt vagy lagzi közben elszív egy cigit? Egyátalán, nektek volt rá időtök, eszetekbe jutott, vagy csak úgy pörögtek az események?
Köszönöm a válaszokat előre is, légyszi az írjon, akinek tapasztalata van!
Nekünk a polgári délelőtt volt, és csak a két tanú volt velünk. Kosztümben voltam és a szertartás után rátudtunk gyújtani. A vőlegényem is dohányzott.
Vacsora után pedig vagy a mosdóban gyújtottam rá, vagy kimentem a levegőre. Ilyenkor a vendégek közül is sok csatlakozott hozzánk.
Mindig akad alkalom erre.
Miért lenne már kiábrándító? Ne hülyéskedj már, nem 9 hónapos terhes vagy, hogy a falusiak megszóljanak!:)
Szerintem nyugodtan gyújts rá, ha pl. a lagzi helyszínén nem lehet rágyújtani (mert mondjuk nem egy réten van vagy kertben), akkor úgyis kijárnak majd többen is cigizni, egyszerűen velük mész.
A te bulid, a te napod, és még te szégyenkezz mások előtt? Nehogymár!!!:)
Én nem dohányzom, de a nővérem cigizett esküvőjén, a szertartás után, amíg átmentünk az étterembe, meg aztán az étterem előtt is az este folyamán. Kein para!
Én nem is egy esküvőn voltam ahol a menyasszony dohányzott. Ezt minden esetben úgy oldotta meg, a vőlegénnyel együtt. hogy kimentek a teraszra, erkélyre (attól függ hol volt tartva az esküvő) és rágyújtottak. Szerintem ezt igya leghelyesebb megoldani, bennt a teremben én nem gyújtanék rá, akkor sem ha szabad lenne.
Nem ciki, nem kiábránditó ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!