Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dohányzó menyasszonyok! Hogy oldjátok/oldottátok meg?
Eddig mikor elképzeltem magamat a fehér ruhában, sosem jutott eszembe, hogy dohányzom, viszont ez egy csomó kérdést felvet. Elég nagy szoknyám lesz, meg alapból, jó lenne nem kiégetni. És nem visszataszító látvány, ha mondjuk a menyasszony gyönyörű sminkben pl. a ceremónia előtt vagy lagzi közben elszív egy cigit? Egyátalán, nektek volt rá időtök, eszetekbe jutott, vagy csak úgy pörögtek az események?
Köszönöm a válaszokat előre is, légyszi az írjon, akinek tapasztalata van!
külön kértem, hogy az írjon, aki hozzá tud szólni érdemben a témához, de persze megjöttek a kötekedők. nektek biztosan nincsen rossz tulajdonságotok, szokásotok, ugye? az meg, hogy ítélkezel, kedves utolsó, hogy majd gyerek mellett is, meg tüdőrák: ismersz? vagy ezeket a következtetéseket mégis miből vontad le?
viszont a többi választ nagyon köszönöm! :) igen, gondoltam, hogy annyira mindenre kell figyelni, hogy nem sokat jut eszébe az embernek, viszont ugye stresszhelyzet, meg este minimális alkohol, biztosan bennem lesz a késztetés. tényleg köszönöm az értelmes válaszokat, mindet felpontozom! :)
"nem 9 hónapos terhes vagy, hogy a falusiak megszóljanak!"
Fúúúúúú, ezen most kiakadtam, bocsi. Mert szerinted csak a falusiak hülye felfogása az, hogy egy nő dohányzik terhesen???
A kérdésre válaszolva: szerintem kiábrándító. A szép ruha, a szép smink és a frizura látványa valahogy nekem nem mutat jól a büdös, füstölgő méreggel.
Olvasgattam a kérdést, és lehet, hogy elkerülte a figyelmemet, de nem látom, hogy azt írta volna a kérdező, hogy terhes, vagy hogy babát terveznek. Nem tudom, miért kezdett el erről vitatkozni itt fölöttem néhány válaszoló. Esküvőről van szó, nem terhességről.
A kérdésre a válaszom az, hogy szerintem alapból visszataszító látvány, ha egy nő dohányzik, meg bűzlik a cigitől, de menyasszonyi ruhában még rosszabb. Főleg ha mondjuk kölcsönözted, szerintem nem éri meg megkockáztatni, hogy kiégeted a parázzsal. Egy napot simán ki lehet bírni cigi nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!