Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek, hogy az esküvőm napján és a nászúton fog megjönni. Ti hogy oldottátok meg?
Sajnos nekem mindig össze-vissza van meg. Így még kiszámolni sem tudtam soha. Csak reménykedtem, hogy nem pont az esküvőre és a nászútra fog megjönni. Hála égnek megúsztam szerencsésen! :D
De igazából nem tudsz mit tenni...imádkozz, hátha segít. :D
Tulajdonképpen arra gondoltam, hogy csak magára a vérzésre, illetve a menstruáció tényére ne koncentráljon rá az ember :) A testemet nem is tudnám elfelejteni, elég egoista vagyok hozzá :DD
De mostanában egyébként is inkább pozitívan fogom fel a dolgot, pár ijedtség után úgy vagyok vele, jó jele annak, hogy nem vagyok terhes :))
Én is féltem, hogy pont az esküvőm napján fog megjönni, de aztán pár hónappal a kitűzött dátum előtt teherbe estem. :)
És ezzel meg is oldódott a probléma. :)
Aviva tornát tudom én is javasolni. A tornázást követően 72 órán belül megjön, ha rendesen csinálod 30-45 percig, és ha a ciklusod legalább 24. napján tartasz, így előre lehet hozni pár nappal.
Nagy dózisú (1000mg) C-vitaminnal pedig ki lehet torni pár napot. Persze előtte pár nappal el kell kezdeni, és nem garancia, hogy eltolja.
A kakukkfűtea is előbbre tudja hozni, a palástfű pedig kitolni, de nem mindenkinél.
Köszönöm a segítséget!:)
A tornát már sikerült letöltenem, remélem tényleg hasznos lesz.
Nekem jövő nyáron lesz az esküvőm. Úgy néz ki, hogy akkor nem lesz meg, de ez úgy borulhat, mint annak a rendje, ugyanis meddőségi kezelésre járunk közben, tehát addigra lehet, hogy babánk lesz, vagy épp terhes leszek... így elég nehéz kalkulálni.
De normál esetben én gyógyszert szednék. Ha se gyereket nem akarnék, se mensizni az esküvőn, akkor gyógyszerrel oldanám meg. Vannak nagyon alacsony hormontartalmú készítmények, és ha valaki fél évig szedi, attól még nem lesz baja.
Ha ezt nem szeretnéd- megértem, bár én nagyon szerettem, és ha meglesz a baba, és vége a szoptatásnak, akkor újra fogom kezdeni- akkor ahogy javasolták: aviva, homeopátiás szerek, vagy beletörődsz, és tamponnal túléled. :)
Nekünk fontosabb volt, hogy az évfordulónkon legyen az esküvő, mintsem, hogy menstruációmentes napon. :)
Amúgy attól is tolódhat negatív irányba, hogy izgulsz, stresszelsz az előtte lévő napokban/hetekben.
Én ha tudom, hogy nem száz százalék, hogy tudok majd tampont cserélni (utazás,konferencia,kirándulás erdőben, stb.), akkor betétet is teszek be, ha átázna a tampon, akkor ne a bugyi/nadrág/ruha legyen foltos. Dupla védelem.
Éjfélkor úgyis átöltözöl, azt az időt kell túlélni, amíg a menyasszonyi ruhában vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!