Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi legyen az esküvőm menete, ha nagyon korai időpontban lesz?
Figyelt kérdés
Fél 1-kor lesz az esküvőm. Hogy fér bele ebbe a fodrász, smink, a több órás fotózás? Ráadásul a rokonok vidékről jönnek. Ha meg az esküvő után lenne a fotózás, mit csinálok addig a vendégekkel?2015. máj. 9. 19:46
1/18 anonim válasza:
7-8-kor fodrász (frizura bonyolultságától függően), 9-kor sminkes, 10-kor fotózás. Probléma hol van?
2/18 A kérdező kommentje:
Hát ott pl. hogy egy szalon nem nyit ki 7-kor.
2015. máj. 9. 19:50
3/18 anonim válasza:
Akkor beszélni kellene a fodrásszal... Miért kellett ilyen koránra rakni? Mikor lesz?
4/18 A kérdező kommentje:
Már csak így volt időpont! Aug. közepén lesz.
2015. máj. 9. 19:53
5/18 anonim válasza:
Nekem bejött a 6 hónapos terhes fodrász 6-ra, pedig életemben először akkor voltam nála (és nem könyörögtem ki, csak mások ajánlották, megkérdeztem, és ez csodákra volt képes.)
Amúgy tökéletes amit az első írt, és ez nem korai időpont. Voltam már ettől korábban kezdődőn is, és aznap nem az volt az első esküvő.
6/18 anonim válasza:
A legtöbb helyen egyébként sem szalonban csinálják a frizurát, hanem helyszínre jön a fodrász. Ugye mosni, festeni, vágni aznap nem szoktak, tehát egyébként sincs szükség speciális fodrászkellékekre, csak a csatokra, hajszárítóra, hajsprayre, egyebekre.
Az esküvői fodrászok pedig igenis kimennek 7-re.
7/18 anonim válasza:
:D De, ha esküvői frizuráról van szó, akkor kinyit, és csak neked.
8/18 A kérdező kommentje:
Ok, köszi, akkor bemegyek a szalonba és megkérdezem van-e ilyenre lehetőség.
2015. máj. 9. 19:55
10/18 anonim válasza:
Beszéld meg a fodrsszal hogy nyisson ki, vagy menjen házhoz . Hozzam is kijön , mar reggel 8 kor kezdünk . Vagy csusztasd a fotózást az esküvő utánra , a vendégeket addig szoval tarthatja a vofely es az orom szülők . Pogácsa egy kis aperitif es elrepul nekik is az idő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!