Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi legyen az esküvőm menete, ha nagyon korai időpontban lesz?
Figyelt kérdés
Fél 1-kor lesz az esküvőm. Hogy fér bele ebbe a fodrász, smink, a több órás fotózás? Ráadásul a rokonok vidékről jönnek. Ha meg az esküvő után lenne a fotózás, mit csinálok addig a vendégekkel?2015. máj. 9. 19:46
11/18 A kérdező kommentje:
Nem lesz vőfély vagy ilyesmi. Esküvő után egyből étterembe megyünk.
2015. máj. 9. 19:58
12/18 anonim válasza:
Kinyit a fodrász,olyat kell választani.Én 6-ra mentem,így is majdnem 3 óra volt a hajam,fél 11-re jött a sminkes,az megint egy 40 perc,felöltözni,elindulni a fotózásra 12-13 körül sikerült,először műtermi fotòk,utána odakocsikázni a szabadtéri helyszínére...17-kor kezdődött az esküvő,előtte értünk oda.Bátrak vagytok.Ezért kell időben foglalni időpontot.Mi napra pontosan fél évvel előtte ott voltunk reggel a hivatalban.
13/18 anonim válasza:
Mi delelott 11-kor eskudtunk. 7-kor kezdtuk a hajamat (laza tarkokontyom volt, en mentem a fodraszhoz, kocsival 5 perc... elotte tusoltam, borotvalkoztam), 9 elott keszen volt a hajam, 9re mar biztos hogy kesz lett a sminkem es a ruhamba is belebujtam. A fotos mar ott volt, negyed10kor mar fotozkodtunk, Masfel orank volt fotozkodni, siman eleg volt, a vegere mar kicsit untuk is. 11 elott mar ott voltunk az onkormanyzatnal. Megeskudtunk, utana is keszultek fotok, aztan ebedeltunk, egyutt voltunk. Siman meg lehet oldani, a fodraszoknak nem lesz ujdonsag a problemad, alkalmazkodni fognak! A fel 1 ehhez kepes nagyon baratsagos! :) Ne izgulj, csak szervezd jol! :)
14/18 anonim válasza:
Nekem nem volt smink és fotózás, én így oldottam meg, sminkelni szépen tudok, a fotókat pedig a barátaink csinálták. A fodrászhoz olyan 9-re mentem és dél körül volt az esküvő.
15/18 anonim válasza:
Szia! Én már párszor voltam olyan esküvőn, ahol a szertartás után egyszerűen szélnek eresztették a népet, és benne volt a meghívóban, hogy lakodalom itt és itt, ekkor és ekkor, kapunyitás ekkor. Mindenki eltöltötte úgy az időt, ahogy jónak látta.
16/18 A kérdező kommentje:
Hát csak nálunk vidéki rokonok lesznek. Az étterem meg ott van a házasságkötő mellett, így egyből átmennénk.
2015. máj. 9. 20:34
17/18 anonim válasza:
Külön napra tedd a fotózást, így több rá az idő, könnyebb a legjobb fények közé szervezni, meghittebb a "first look" (mert csak ketten vagytok meg a fotós). Számtalan előnye van. Nyári időszakban a 9-17 óráig tartó időszak kerülendő a kreatív időpontjának kiválasztásánál.
18/18 anonim válasza:
Nekünk a szertartás után volt a fotózás, és korábbi negatív esküvős tapasztalatok miatt szerettük volna ha addig a vendégek nem unatkoznak (meg berugnak vacsora előtt), így akkorra időzítettük a játékokat és a meglepetés vendéget.
Szerintem sokan elszúrják azzal is a hangulatot, amikor játékokkal szakítják meg a bulit. Így viszont, volt játék (nélkülünk), és nem volt unatkozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!