Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem vallás nélküli, én katolikus. Szeretnénk templomi esküvöt katulikusat. Mi ennek a menete?
Templomi esküvő csak akkor lehet, ha a férjed megkeresztelkedik. Ez lehet 2 héttel a szertartás előtt is (édesanyám így csinálta)
Azt nem tudom, hogy mennyire kikerülhető az előkészítő, de szerintem jegyesoktatás nélkül nem vállal el benneteket az atya.
Kérdezd meg esetleg, hogy a gyereketek megkereszteli-e anélkül, hogy a templomban összeházasodnátok. Vagy, várj még egy kicsit és ha a gyerkőc nagyobb lesz, kérheti már ő maga, hogy megkereszteljék (mert ezt választotta) és akkor szerintem nem szükséges, hogy ti templomban esküdjetek.
"Kérdezd meg esetleg, hogy a gyereketek megkereszteli-e anélkül, hogy a templomban összeházasodnátok."
Megkeresztelik. Egy csomó példát tudok róla. Pl magamat.
Mostanában pedig 3 kisgyereket a családban. Sehol nem volt templomi esküvő.
erdek szentsegi hazassag?
Hu erdekes
siman lehet jegyesoktatasra jarni skypon is
gyerekt megkeresztelni pedig minek?
Majd eldonti ha felnott milyen vallast kovet esszel
Neveld a hitre akkor semmi gond nem lesz
A mennybe kerules nem feltetele a keresztseg gyerekeknel
Nem errol vn szo
A hit nem az egyhazadonal kezdodik vagy vegzodik
Ha ezt ertened persze akkor hivo lennel
A hit egyhaz mindig tobb dologgal jar az aldas ingyen van ha igaz tiszta szivbol kered.
Az adot az egyhaznak fizetik ha fizetik ez foldi dolog
Aki nem tiszta szivbol hisz Istenben es csak kenyszerbol keresztelkedik hazasodik atkot von magara.
Isten mindenkinel jobban szerti a gyerekeket!!keresztseg nelkul is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!