Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őrültség lenne?
Nyugodtan menj hozza, en az elso ferjemhez egy honap itan mentem hozza es hat evig tartott, a masodikhoz 3 het utan, ennek ot eve es meg mindig tart:-))))
Az, hogy mennyi idot vartok eskuvo elott az nem garancia semmire, tehat lehet h jegyben kartok evekig es ket honap utan valtok es vice versa. Ezt csak szivvel lehet eldonteni, masreszt a hazassagot komolyan kell venni de nem szabad tuldramatizalni:-)))
Szerintem sincs garancia semmire. Én a párommal úgy jöttem össze, hogy ő soha többé nem házasodik, mert a feleségétől elég csúnyán vélt el már sok éve, de még mindig ölik egymást (van gyerek).
De aztán egy hónap után már jött, hogy nem biztos, hogy ő nem fog elvenni engem, most meg, 8 hónap után megkért. Én nem gondolkodtam a válaszon. Végül is, ha az ember a nagy szerelemkor nem biztos benne, hogy ő az igazi, később sem lesz már benne biztos. Ami necces, hogy később elmúlik-e ez az érzés, de volt már két hosszú kapcsolatom és sosem éreztem ezt, mint most, szóval nincsenek kételyeim :)
Ha megkér nyugodtan mondj igent, az esküvőig úgyis van kb egy év még, mire összehozzátok, nem? Nem olyan nagy dráma ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!