Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Őrültség lenne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őrültség lenne?

Figyelt kérdés
Párom 13 évvel idősebb mint én. Munka rendben egzisztencia rendben. Nálam még főiskola van, de dolgoztam már előtte évekig. Most adtam nem rég tanulásra a fejem, megint. A helyzet az, hogy én nagyon szeretem őt szeretnék hozzámenni. Összesen 3 hónapja ha járok vele. Vélemény?

2015. febr. 16. 20:19
 1/9 anonim ***** válasza:
97%
Igen. :)
2015. febr. 16. 20:20
 2/9 anonim ***** válasza:
97%
Mármint mi? Most összeházasodni? Igen. Álmodozni róla viszont természetes, a rózsaszín köd még szállt fel.
2015. febr. 16. 20:22
 3/9 anonim ***** válasza:
9%

Nyugodtan menj hozza, en az elso ferjemhez egy honap itan mentem hozza es hat evig tartott, a masodikhoz 3 het utan, ennek ot eve es meg mindig tart:-))))

Az, hogy mennyi idot vartok eskuvo elott az nem garancia semmire, tehat lehet h jegyben kartok evekig es ket honap utan valtok es vice versa. Ezt csak szivvel lehet eldonteni, masreszt a hazassagot komolyan kell venni de nem szabad tuldramatizalni:-)))

2015. febr. 16. 21:03
 4/9 anonim ***** válasza:
84%
3. ha így haladsz, akkor 40 éves korodra már lazán a 4. férjet fogod fogyasztani...anyám, és még büszke is rá :D
2015. febr. 16. 21:10
 5/9 A kérdező kommentje:
Hát hogy mikor válik biztossá a házasság kérdése... mennyi időnek kell eltelnie. 3 hónap nyilván semmi, de arra voltam kíváncsi más embereknél ment e a hirtelen döntés... bevált e az hogy nem gondolkoztak...
2015. febr. 16. 21:21
 6/9 anonim ***** válasza:
56%
Mi hat hónap után házasodtunk össze. Már kilenc éve vagyunk házasok és szerelmesek :) Mi már az első hét után tudtunk, hogy együtt akarjuk leélni az életünket. Viszont előtte is voltam szerelmes, nagyon is, mégsem lett egyikből sem házasság. Szerintem azért egy kicsit várjatok még ezzel a dologgal... Egyébként ő el akar venni téged?
2015. febr. 16. 21:58
 7/9 anonim ***** válasza:
Nézd meg az Eszement szerelem c. filmet. youtube-on fent van. Nem túl jó minőségű, de a női filmek nekem még ilyen minőségben is jók, csak nézhessem. :) Talán ad egy kis adalékot a döntésedhez. Elég sok témát érint. Amúgy tudom, hogy hülyén néz ki, ha valaki már a negyedi férjét fogyasztja esetleg, de semmi különbség nincsen szerintem a 4. barát és a 4. férj között. Csak egy papír, illetve négy papír. :)
2015. febr. 17. 10:09
 8/9 A kérdező kommentje:
Igen elvenne. Csak az alkalomra vár :)
2015. febr. 17. 11:11
 9/9 anonim ***** válasza:

Szerintem sincs garancia semmire. Én a párommal úgy jöttem össze, hogy ő soha többé nem házasodik, mert a feleségétől elég csúnyán vélt el már sok éve, de még mindig ölik egymást (van gyerek).

De aztán egy hónap után már jött, hogy nem biztos, hogy ő nem fog elvenni engem, most meg, 8 hónap után megkért. Én nem gondolkodtam a válaszon. Végül is, ha az ember a nagy szerelemkor nem biztos benne, hogy ő az igazi, később sem lesz már benne biztos. Ami necces, hogy később elmúlik-e ez az érzés, de volt már két hosszú kapcsolatom és sosem éreztem ezt, mint most, szóval nincsenek kételyeim :)

Ha megkér nyugodtan mondj igent, az esküvőig úgyis van kb egy év még, mire összehozzátok, nem? Nem olyan nagy dráma ez.

2015. febr. 17. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!