Szerintetek is őrültség venni egy lakókocsit, azért hogy tudjunk hol együtt lenni a párommal?
Szerintem is hülyeség, ha viszont ennyire szeretitek egymást, teljesen felesleges váratni egymást a közös élettel azért, hogy lakásra gyűjtsetek.
A szüleid megértem, hogy nem akarnak másokat kerülgetni a saját lakásukban, pláne ha kicsi.
Albérletre nem kidobod a pénzt, hanem a lakhatásért fizetsz. Amikor hitelt veszel fel egy lakásra, annak is ablakon megy ki a nagy része a kamatok miatt.
Én tuti az együttélést választanám, ha kell, akkor albérletben.
Szerinte nem az. Azt a pénzt amivel elmennétek albérletbe, simán visszahozza a lakókocsi.
Én albérletet amúgysem választanék, plusz hogy irtad h párod a beteg anyjával van jelenleg.
Nem tudom, mennyiből tudjátok később eladni... Én inkább valami kis faházas telket vennék valami dűőben, bár lehet, hogy ahol Ti laktok, ott 100 km-es körzetben még az ilyen lakott településen kívüli kis ingatlan is drága, akkor sajna ez nem játszik.
Ha nem tudsz jobb megoldást, nem tartom őrültségnek, megértem, hogy probléma ez így. A lakókocsi olcsóbb, mint az albérlet 3 évre s valamennyiért csak el lehet adni a végén... S mivel van is hol laknotok, az albérlet visszalépés is lenne bizonyos szempontból, bár a kapcsolatotok szempontjából hatalmas előre... De ezt Neked kell eldöntened, hogy hogyan éri meg, mi nem látunk bele eléggé az életetekbe s akkor is a saját fejünkkel gondolkodunk, nem a Tietekkel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!