Őrültség bevállalni szerintetek? Bővebben lent.
Ha egyébként szereti a családi összejöveteleket csak esetleg most rád tekintettel gondolta, hogy inkább pihennél, akkor szerintem jó ötlet.
Én ha csak kettesben is ünnepelnénk azért valami meglepi mindenképp lenne, vacsorázni elmennénk vagy valami. Ha csak nem vagy veszélyetetett terhes és nem kell egész nap feküdnöd, nem is értem mit befolyásol az ünneplésen, hogy most épp terhes vagy-e vagy sem.
A szülés nem úgy megy, hogy "akkorra van időpontom".
Miért gondolod, hogy a párod kárpótlást vár? És miért kéne kárpótolni?
Én a párom 30. szülinapja előtti hétre voltam kiírva. Tudtam, ha megszületik a baba, egyikőnk sem fog az ő szülinapjával törődni, ezt ő el is fogadta.
Én viszont pont úgy éreztem, mint te. Mégis csak a 30. szülinapja és innentől már úgyis a baba szülinapját fogjuk ünnepelni, ezért valamit csak kéne neki szervezni.
Ezért csináltam egy meglepetésbulit 3 héttel a szülinapja előttre. Na az volt ám a meglepetés! Egyáltalán nem számított rá. Tényleg az a klasszikus belépek és 30 ember egyszerre kezd el énekelni szituáció volt. Azt sem tudta hova tegye magát.
Nagyon örült a bulinak, nagyon élvezte, nagyon megköszönte. Ennek már 2 éve, de a mai napig emlegeti, hogy meg tudtam lepni.
Szerintem ha szeretnél valamit szervezni, akkor ne a szülésed tartson vissza. Miért ne lehetne korábban ünnepelni? Én egyáltalán nem bántam meg.
Azzal azonban számolj, hogy rettenetesen megterhelő fizikailag. Nekem jött a nővérem segíteni, mégis azt hittem ott a bulin fogok megszülni. A sok izgalom, rohangálás, szervezés...ráadásul egy olyan csinosabb ruhát is kellett szerveznem, amibe még beleférek. Ráadásul a bulin is "szerepelned" kell, jópofizni, beszélgetni, az is megterhelő.
De utána kipihentem magam és minden rendben volt, a baba időre érkezett, problémamentes szüléssel. Boldog babavárást!
Pár tipp:
- kompressziós harisnya
- szervezz be akit csak tudsz, hogy rajtad kevesebb teher legyen
- buliboltokban potom pénzért lehet venni jópofa 30as dekorációt
- tortát csak csináltass
- ne aggódj, ha valami nem lesz tökéletes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!