Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elég lesz ennyi süti?
120 fő lesz a lakodalomba, ebből 20 gyerek. Az esküvő után pedig lesz egy kis sütis állófogadás úgy kb. 150 főre. Házi sütiből 24 tepsi édes lesz, 5 kg sós, plusz 15 torta, és a menyasszonyi torta (kb. 100 szelet). Szeretnénk utána csomagolni is a vendégeknek.
Szerintetek rendeljünk még hozzá, vagy elég lesz?
Kevés lesz.Reggelire szoktam ennyit beverni, azért is van ekkora hasam.
Chef voltam, sziasztok.
Hááááááát.
Te ennek utánaszámoltál?
Sós: 33 GRAMM/fő (???)
Torta: ha átlagos tortákkal számolok az 16 szeletes, így konkrétan mindenkire 2,6 szelet torta jut - ez szerintem rendben van.
Süti: egy tepsi süti olyan 20-25 db.
Ez 24x 3-4 db süti mindenkinek. Ez szerintem helyben elfogyasztani elég, de elcsomagolni biztos nem.
Sósból SOKKAL többet kérnék, süteményből is valamennyivel többet, ha akartok csomagolni. Ha belegondolsz, már csomagolni is min. 6-8 tepsi kellene, ha csak 1!! db sütit akarnátok eltenni mindenkinek.
En a helyedben meg rendelnek sutit mert kizart h ennyi eleg lesz 150 embernek, csomagolni pedig vegkepp nem lehet belole. Gondolj bele, h vegulis orakon keresztul csak enni es inni fognak ez a mennyiseg nem mennyiseg,plusz szamitsd bele azt is h a gyerekek leejtik a foldre, kidobjak miegymas...
Inkabb rendelj tobbet es maradjon mintsem keveset es mindenki azon gorcsoljon h mennyit ehet:-))En egy fel tortat megeszek egyulto helyemben, es kepes vagyok ipari mennyisegu sutit magamba tomni annak ellenere h csak 53 kilo vagyok:-))))))))Ha olyanok a vendegeid mint en akkor legalabb meg 25 tepsi suti es plusz 3 torta:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!