Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyi ital szerintetek elég egy 120 fős lakodalomra?
- Coca Cola, 100 liter
- Coca Cola Light, 20 liter
- Fanta, 60 liter
- Szentkirályi szénsavas ásványvíz, 100 liter
- Szentkirályi szénsavmentes ásványvíz, 60 liter
- Sió őszilé, 30 liter
- Sió almalé, 30 liter
- Stella Artois sör, 100 liter
- Heineken sör, 30 liter
- Dreher sör, 30 liter
- Dreher alkoholmentes sör, 30 liter
- Gösser citromos sör, 30 liter
- BB fehér száraz bor, 10 üveg
- BB fehér félédes bor, 30 üveg
- Tokaji fehér édes bor, 5 üveg
- Bock vörös félédes bor, 30 üveg
- Bock vörös száraz bor, 10 üveg
- Baileys, 5 liter
- Jagermeister, 5 liter
- Jim Beam, 5 liter
- Ballantines, 2 liter
- Rézangyal pálinkák, 20 liter
- Unicum, 2 liter
Elég lesz ennyi és ilyen italok?
Vagy milyeneket vegyünk még? Vagy miből van kevés?
Hát jó sok üdítő. Biztos marad nektek is. :)
viszont tényleg lehet,hogy kevés a tömény
Köszi:)
Lehet egy kicsit tényleg kevés a tömény.
Meg szerintem kicsit sok lett a Baileys:) De nem baj:)
Még lehet veszünk pár üveg Havanna és Bacardi rumot.
Vodka valahogy felsem merült:) Én se szeretem meg a párom se aztán valahogy nem is gondoltunk rá:) De lehet veszünk azt is 1-2 üveggel?
Abból melyek a jobb fajták?
Baileys, Jager biztosan kevés lesz! A 40 fős esküvőnkön elfogyott 4 üveg 7 dl-s Baileys, pedig nem volt hajnalig tartó buli, csak egy vacsi éjféli beszélgetéssel.
Az Unicum is kevésnek tűnik, 40 feles jön ki belőle, pedig azt nagyon sokan szeretik. Jager is nagyon szokott fogyni esküvőkön, de az 5 liter valószínűleg elég, bár én abból is vennék még. Ezek mind jobban fogynak, mint a pálinka. De a Baileys tuti, mert kb. az egyetlen nűi ital a rövidek közül, én legalább a 3-szorosát venném, és inkább kevesebb Jim Beant, pálinkát helyette.
Még a Cola és a Light arányán változtatnék, szerintem legyen több Light, 20 liter nagyon kevés így, hogy csak az ásványvíz van cukormentes üdítőnek.
A sima cola pálinka és a whisky szerintem nem sok.
A legjelentősebb ital fogyasztok azok a párom barátai lesznek. Azok pedig pálinkát isznak whisky colával kísérve:)
Szerintem nálunk nem fogyna olyan sok Baileys.
De most jobban számolgatva tényleg kevés lesz a tömény:)
üdítő 400 liter
sör 220 liter
bor kb 60 liter
tömény kb 40 liter
Ez összesen 720 liter pia, az fejenként 6 liter, még a gyerekeknek is. Hány napos is lesz az esemény?
Mindenesetre állítsatok be 8-10 hordozható budit is, szükség lesz rá, ha ezt mind meg akarjátok inni.
7-esnek: Így soknak tűnik, de itt inkább az a lényeg, hogy MINDENBŐL elég legyen, nem úgy általában egészében. Hiába van még 100 liter sör, ha én gyümölcslevet innék, és az elfogyott. Szerintem minden ifjú pár rémálma, hogy nem lesz elég valami az esküvőn, és a vendégei kellemetlenül érzik magukat.
Mi is még hetekkel az esküvő után is azt az ásványvizet, üdítőt ittuk, ami onnan megmaradt. De valahol mindegy volt, addig míg tartott, nem vettünk, pénzünknél voltunk, nem vesztettünk vele semmit. A biztonságérzet mégis megvolt, hogy van elég mindenből.
Persze nem érdekes ha marad. Nem veszik kárba:)
Legalább a következő grillpartira sem kell italokat venni ha marad ki bőven ez-az:))
Tényleg az a lényeg, hogy mindenből legyen elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!