Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ennyi ital szerintetek elég...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyi ital szerintetek elég egy 120 fős lakodalomra?

Figyelt kérdés

- Coca Cola, 100 liter

- Coca Cola Light, 20 liter

- Fanta, 60 liter

- Szentkirályi szénsavas ásványvíz, 100 liter

- Szentkirályi szénsavmentes ásványvíz, 60 liter

- Sió őszilé, 30 liter

- Sió almalé, 30 liter

- Stella Artois sör, 100 liter

- Heineken sör, 30 liter

- Dreher sör, 30 liter

- Dreher alkoholmentes sör, 30 liter

- Gösser citromos sör, 30 liter

- BB fehér száraz bor, 10 üveg

- BB fehér félédes bor, 30 üveg

- Tokaji fehér édes bor, 5 üveg

- Bock vörös félédes bor, 30 üveg

- Bock vörös száraz bor, 10 üveg

- Baileys, 5 liter

- Jagermeister, 5 liter

- Jim Beam, 5 liter

- Ballantines, 2 liter

- Rézangyal pálinkák, 20 liter

- Unicum, 2 liter

Elég lesz ennyi és ilyen italok?

Vagy milyeneket vegyünk még? Vagy miből van kevés?

2013. júl. 25. 18:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Inkább legyen sok. Mi úgy jártunk, hogy k. meleg volt, u.h. az első óra tempójából látszott, hogy necces lesz, valaki elszaladt még pár ládáért mindenből.
2013. júl. 25. 21:00
 12/17 anonim ***** válasza:
Vodkából érdemes vagy finlandiát vagy bools vodkát venni. Megkérdezhetem mikor esküdtök? :)
2013. júl. 25. 22:04
 13/17 anonim ***** válasza:

nem rég találtam meg a papírt, hogy nálunk miből mennyi fogyott (amit az éttermes írt), szintén 120fővel, ebből olyan 15 volt, aki kicsi gyerek valamint elég idős, vagyis ők ugye kevesebbet fogyasztottak

Sör: 118 liter

narancslé+kóla+rostos barack összesen: 295liter

szóda (mini szódásszifonban volt kitéve, nagyon tetszett :) ) : 53 liter

kávé: 83 adag

A töményet és a bort vittük. Borból 30-30 liter (sok maradt, pontosat nem tudok, de a 60ból 20 tuti)

Házipálinka: 4féle, mindegyikből 2db 0,5literes, vagyis össz 4liter

baileys: 2 liter (kb. 1 dl maradt)

jéger: 5 liter (két üveg alján maradt 1-2dl)

vodka: 2 liter (1,5 liter maradt...)

cherry: 2 liter (0,5liter maradt)

Remélem segítettem :)

És mindez összesen, ami az étteremből volt, az 144.260Ft volt + tömények, kb. 30E értékben (mindig akkor vettük, mikor akciós volt), a bor és a pálesz meg házi (saját)

2013. júl. 25. 22:47
 14/17 anonim ***** válasza:

13as vagyok. amit tanácsolni tudok, ne legyen ilyen sokfajta. Ha több van, gyakrabban előfordul, hogy ez vagy az elfogyna... pl. sörből szerintem felesleges ennyi. Legyen Stella 150liter + citromos és alkoholmentes, amennyit gondoltok (ti ismeritek a vendégsereget).

Borból is sok a választék szerintem. Fehérből én csak szárazat vennék, vörösből meg 1/3 édes - 2/3 száraz arányban.

töményből a baileys mellé kellene valami nőiesebb pia, likőr, pl. cherry, vagy ilyesmi. Ha jéger van, unicumot nem vennék (hacsak nem kifejezetten azt kedveli a rokonság - kevés ember szereti).

Vagy jim beam vagy ballantines, bár én whiskyt nem is vennék, de ha akarsz, elég az egyik fajta. Pálinkából a 20liter szerintem irtózatosan sok...

2013. júl. 25. 22:53
 15/17 anonim ***** válasza:

Nálunk a rostos jobban fogyott, mint a szénsavas. Meg én pl. 120 liter kóla helyett inkább egy kis sprite-ot is beraktam volna.

Az alkoholt meg te tudod milyen társaság. Nálunk pl. egy valaki ivott csak bort, fütyülős pálinka meg Jim Beam ment a legjobban. Nőknek meg ugye a Baileys. De ez mondjuk attól is függ, hogy hol lesz stb. nálunk pl. senkinek nem kellett vezetni ezért iszonyatos mennyiségek fogytak. Igaz nálunk korlátlan pia fogyasztás volt, és volt minden, ahogy néztem nagyon meg is érte. :D

2013. júl. 25. 23:44
 16/17 anonim ***** válasza:
15-ös vagyok, tényleg még a martini is ment a nőknek!
2013. júl. 25. 23:45
 17/17 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem is nagy a választék. Elég lenne kevesebb fajta, és azokból több, mind a borok, mind a sörök terén.

A 7-es válaszoló kommentjére, miszerint az italok mennyisége 6literre jön ki fejenként... Ha csak a férfiakat nézzük : 6 liter sör, az 12 üveg vagy doboz vagy korsó (ahogy nevezzük). Az a vacsora kezdetétől hajnali 4-5ig, mondjuk legyen csak 30fok meleg, nem is olyan sok. Ez levetíthető a nőkre is, ha meleg van, egy egész éjszaka alatt 3-4 liternyi folyadékkal (nem töményre gondolok) simán lehet számolni.

2013. júl. 26. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!