Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ennyi pénz elég?
Sziasztok!
2 hét múlva lesz egy barátunknak az esküvője. Igazából nem az enyémek, hanem a páromé, de természetesen én is nagyon kedvelem őket. Lesznek ott más közös barátaink is és közösen adunk nekik egy nagyobb ajándékot. Szeretnénk valami olyat is, ami nem személytelen..
De lesz menyasszonytánc is és majd a párom fogja jól megtáncoltatni a menyasszony. Ha egy 10est dob be, az szerintetek elég? Mármint ő táncol, de ugyebár ez kettőnk nevében van tulajdonképpen. Egyébként egyetemisták vagyunk, a pár pedig már végzett és dolgozik és jelezték, hogy nem várnak tőlünk igazából semmit, de hát tudjátok milyen ez. Az ember adna a barátainak. De ennyi elég?
Szerintem, akarmennyit is dobtok be, orulni fognak neki :)
Tudja mindenki, hogy nekunk egyetemistaknak nem igazan megy jol XD
Nem értem, hogy hogy csak a párod fogja megtáncoltatni a menyasszonyt? Felénk úgy van (aug.4-én voltunk ugyanígy Párom barátainak az esküvőjén), hogy mivel egy pár vagyunk, együtt dobtuk be a borítékot, és együtt táncoltunk az ifjú párral, hogy ő a feleséggel én az újdonsült férjjel, végül mind a 4-en összekapaszkodva. Ezért nem értem, ha egy pár vagytok, Te hogy maradhatsz ki belőle? Az meg, hogy külön adtok 5-5000-et szerintem baromság, hát nem együtt mentek? Nem összetartoztok?
Ez nekem fura...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!