Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek elég ennyi ital...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elég ennyi ital 60 főre (tudom, hogy ez függ sok mindentől, de mégis úgy nagyjából)?

Figyelt kérdés

1, Sör: Kőbányai: 100 db

Soproni: 100 db

Dreher24: 30 db

2, Pezsgő: BB édes: 12

BB száraz 2

Bor: BB muskotály: 13

Debrői: 5

Egribikavér: 10

BB Merlot: 5

3, Tömény: Jägermeister: 6L

Vodka: 3L

Jim Beam: 4L

Édes likőr: 6,75L

4, Üdítő: CoCa-Cola: 20L

Fanta: 20L

Kinley: 10L

7Up:12L

Rostos őszi,alma,barack: 30L

5, Ásványvíz: Szénsavas: 30L

Szénsavmentes 30L

Az esküvő jövőre augusztusban lenne itthon nálunk.

2014. szept. 3. 11:58
 1/7 anonim ***** válasza:

Függ a vendégek összetételétől, hogy mennyi a gyerek, idős, fiatal, mennyire szeretnek bulizni, stb...

De szerintem ez bőven elég! Lehet, hogy még az "after partyra" is jut..... :-)

2014. szept. 3. 12:06
 2/7 anonim ***** válasza:

Szeintem a szénsavas üdítő kicsit kevés. Coca-cola: 30L Fanta: 30L

A többi elég.

2014. szept. 3. 12:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha olyan a társaság, mint nálunk volt, akkor kevés a CCola és a Jäger, viszont sok a vodka.
2014. szept. 3. 14:35
 4/7 anonim ***** válasza:

Napok óta ezt számolom én is!

Nálunk az időpont szeptember (remélhetőleg hűvösebb mint az augusztus és 100 fő)

De bármely szám összevethető bármely számmal:) Én a Te esetedben pont az üdítőt tartom soknak. 60 főből számítsunk 10%-ot gyermek és fiatalkorú, aki csak kortyingat. 54 főből, mondjuk 25 férfi és 29 nő. A férfiak között legalább 10 fő, aki le nem enged üdítőt a torkán, de szerintem ilyen esetben a többi sem, tehát kb 30 fő+ a fiatalok, akik üdítőt isznak, ez kb. fejenként 3,5 liter.

Igazad van!!!! Ha biztosra akarsz menni, akkor ennyi kotyogásnak kell lennie. A 7Up-ot beváltanám colára, nem kell ekkora választék. Menj inkább tutira. A cola fogy.

És ha marad, mit előttem írták az "after partyra", akkor itt jegyezném meg, hogy van erre nekünk egy igen találó szavunk, a MORZSABÁL. Megragadom az alkalmat, hogy népszerűsítsem! Ez nálunk honos, már az elmúlt évezred vége felé is így nevezték az mulatság után szervezett, szűkebbkörű összejövetelt, mikoris a maradékot fölélték.

Én Unicum párti vagyok!!

Nem tátom a listában!!!!:)

Itt találtam, tovább adom, hasznosnak tűnik:

[link]

2014. szept. 3. 18:59
 5/7 A kérdező kommentje:

Eddig úgy néz ki 7 gyerek lesz,25 nő,28 férfi lesz.

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat és az ötleteket :)

2014. szept. 4. 10:46
 6/7 anonim válasza:
Tuti elég
2014. szept. 5. 17:13
 7/7 anonim válasza:
Illetve ha nem elé lehet azt csinálni, hogy mást ajánlasz...
2014. szept. 5. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!