Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Normalisak? 250 ezret kiadni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normalisak? 250 ezret kiadni a karikagyurukert?

Figyelt kérdés
Tesomek ennyiert vettek karikagyurut az eskuvojukre. Az egesz eskuvo egy tulzas. Tobbmillio egy nyamvadt esteert. Aki ilyet szervez onszntabol, minek csinalja? Sose ertettem.
2015. júl. 20. 19:11
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Azt egyébként nem értem miért lenne képmutatás.. persze, szűk körben is meg lehet tartani.

Kettőnk családja kapásból 70 fő.. velük tartjuk is a kapcsolatot, az összes ballagáson, kerek szülinapon (18,25,30,stb..) összejövünk..nyáron többször, húsvétkor, Karácsonykor találkozunk.

Ezen felül a baráti társaságunk elég nagy és velük együtt szeretnénk ünnepelni. A szertartás értünk lesz, a lagzi meg azokért akikkel meg szeretnénk ünnepelni ezt az alkalmat. Egy 130 fős esküvő pedig nem két fillér.

Soha fel sem merült bennünk, hogy kis esküvőt tartsunk.

2015. júl. 20. 21:50
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Mi pont tegnap voltunk gyűrűt venni, és megsúgom ez egy középkategóriás ár.

Úgy mentünk el, hogy nem akarunk sokat költeni meg egyszerűt szeretnénk, de az árak láttán lehidaltunk. A sima vékony gyűrűk kezdődtek 140 ezer forintnál, úgyhogy szerintem ez egyáltalán nem sok, főleg akkor nem, ha megengedhetik maguknak.

2015. júl. 21. 08:06
 23/27 anonim ***** válasza:

A miénk is ennyit ér, de mivel volt törtaranyunk, amit beszámítottak, így ténylegesen nem kellett 250 ezer Ft-ot fizetni készpénzben.

Szóval igen, normálisak.

2015. júl. 21. 08:56
 24/27 anonim ***** válasza:

Ha nem kellett rá kuporgatniuk és nem más fontos dolog elől vették el a pénzt, és nekik fontos, akkor igen, normális (mondom ezt úgy, hogy az enyém kemény 6ezer Ft-ba került, tehát még az sem játsszik, hogy "én is rázom a rongyot). Sőt műsok még többször ennyit kiadnak érte...

A szűk körös dumádra meg... muhaha. Arra nem gondoltál, hogy esetleg szeretnék az örömüket megosztani másokkal?

Amúgy ha ennyire frusztrál egy ilyen piti dolog, akkor inkább nézz magadba, mert arrafele van a hiba. Le merném fogadni, hogy vagy évek óta nem volt semmid (ilyen stílussal nem is csoda), vagy a palid évek óta nem kéri meg a kezed, vagy hótt csóró vagy, és böki a csőröd. Aki elégedett magával, az nem fogja egy ilyen dolgon annyira felhúzni magát, hogy a saját testvérére fröcsögjön és nemnormálisozza a gyakorin... ha nem is ért vele egyet, max. megjegyzi magában, hogy én nem költöttem volna rá ennyit, és éli a világát tovább.

2015. júl. 22. 04:21
 25/27 anonim ***** válasza:

Ez még nem is durva összeg. Mi is épp most nézegettük, nem voltak, csak a grammok feltüntetve a kis cetliken. Amibe belezúgtam, az párban 375.000 Ft volt.

Egy életen át kell hordani ezt a gyűrűt, és ha egy szakértő ékszerészt meghallgatsz, annyi dologra kell figyelni, hogy nem is igaz. Plusz, az arany mindig arany lesz, ez nem kidobott pénz.

2015. júl. 24. 11:30
 26/27 anonim ***** válasza:

Nekem ha lesz esküvőm, az egyetlen dolog, amin nem fogok spórolni az a gyűrűk lesznek, mert az nem pénzkidobás. A nemesfém értékálló, a valódi arany gyűrűnek megvan az értéke.

A ruha, meg fotós, videós, stb. nekem nem annyira fontosak, így arra nem fogok sokat költeni. Több milliót kiadni egy esküvőért szerintem is sok, pláné ha mindenféle "extrákkal" van feljavítva, de igazából az ő dolguk.

2015. júl. 26. 16:37
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

A többmillió az szerintem is túlzás, de nem az én dolgom, sem a tiéd, kérdező, nekik kell bírni anyagilag.

A karikagyűrű pedig nem egy estére, hanem egy életre szól, tehát így számolva nem drága (ez nem jelenti, hogy ne lehetne olcsóbban)

2015. júl. 27. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!