Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normalisak? 250 ezret kiadni a karikagyurukert?
Figyelt kérdés
Tesomek ennyiert vettek karikagyurut az eskuvojukre. Az egesz eskuvo egy tulzas. Tobbmillio egy nyamvadt esteert. Aki ilyet szervez onszntabol, minek csinalja? Sose ertettem.2015. júl. 20. 19:11
1/27 anonim válasza:
Ne haragudj, de ha telik rá, közöd???
A mi gyűrűnk sem 2 Ft. volt, de egy életen át szeretnénk hordani, hát olyan, ami tetszik. Nem az ár volt lényeg, hanem, hogy szép legyen, tetszedjen nekünk.
2/27 anonim válasza:
Mert jobb esetben egyszer van az embernek egész életében és különlegessé akarják tenni.
Más kérdés, hogy én se értek egyet vele, de ez van.
3/27 anonim válasza:
Az nem is annyira sok, én kaptam már drágábbat is.;)
Ez nem pénzkidobás...mindig benne van a pénzed.
4/27 anonim válasza:
Amíg nem a te penzedbol veszik, ne fájjon neked. Inkabb örülnod kene hogy jol áll a tesód anyagilag...
5/27 anonim válasza:
Az szólom hozzá, hogy nem az én dolgom, sem pedig a tiéd. :) Felnőtt emberek.
6/27 anonim válasza:
Nincs elég információ a hardverről, így nem tudok felelősségteljes választ adni.
7/27 anonim válasza:
A te pénzedből veszik? Mert ha nem, akkor ne hisztizz, nőj fel, foglalkozz a saját dolgoddal!
Ha ők megtehetik és ezt szeretnék, szívük joga.
Majd te a saját esküvődet úgy szervezed, annyit adsz ki rá, amennyit szeretnél. (Nyugi, a tiédet is lesznek akik ugyanígy leszólják, hogy hülyeség, ahogy szervezed).
8/27 anonim válasza:
Nem normálisak, akármilyen pénzeszsákok. Ez a több millás esküvő is inkább képmutatás a világ felé, mintsem létszükséglet. De az ő dolguk.
9/27 anonim válasza:
Abból veszek egy i7-es Intelt, meg egy R9 290X grafikus kártyát, bammeg. :D
10/27 anonim válasza:
Ez nem képmutatás... Ha megtehetik,akkor olyanra szervezzek meg életük "nagy napját" amilyenre szeretnek. Nekik kell,hogy tetszem a tobbi embernek semmi koze hozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!