Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Normalisak? Utolso pillanatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normalisak? Utolso pillanatban kitalaljak, hogy megse legyen lagzi?

Figyelt kérdés
Tesomek kitalaltak, hogy lemondjak a lgzit. Oka: a csaladbol csomo ember keptelen viselkedni, es nem egetik magukat velunk. Szival szuk korben lesz egy polgari, aztan elutaznak egy tavoli helyre 1 honapra. Anya romokban, teljesen beleelte magat abba, hogy lesz templomi meg lagzi is. Mennek intezni a helyszint, a templomot lemondani, koszoruslanyokat visszamondani, ceremoniamestert visszamondani, fotos stb. Mindenki fix volt. Egy kis konfliktus miatt ezt kell csinali? Amugy is veszekedos a csalad, nem tudom miert kell szitani a feszultseget.
2015. ápr. 13. 17:22
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
85%
A tesódék jól döntöttek.
2015. ápr. 13. 17:28
 2/19 anonim ***** válasza:
92%
Anyukád házasodott volna, hogy romokban van?
2015. ápr. 13. 17:29
 3/19 anonim ***** válasza:
87%
Éppen azért van igazuk, mert veszekedős a család. Jobb lenne, ha a lakodalomban botrány lenne? Felesleges ezért annyi pénzt kiadni.
2015. ápr. 13. 17:33
 4/19 anonim ***** válasza:
93%
Minden elismerésem a testvéredéké, hogy volt bátorságuk megtenni ezt a lépést!
2015. ápr. 13. 17:34
 5/19 anonim ***** válasza:
66%

Én meg csak azt nem értem ha úgyis tudta, hogy ilyen a családja akkor, minek álltak neki szervezkedni?

Nem hiszem, hogy most esett le neki a tantusz...

Minden esetre most vagy rendbe rakja a dolgokat és mindent lemond vagy beszél a zűrösebb családtagokkal, hogy legalább azon a napon viselkedjenek!

Ha már kint vannak a meghívók azokat már tényleg nagy parasztság visszavonni...

2015. ápr. 13. 17:35
 6/19 A kérdező kommentje:
Hat mert azt hittek hogy az eskuvo kedveert visszavesz mindenki. Desenkit nem erdekelt, megy a frocsoges. Igaz en csak 1 veszekedesben vettem reszt azota, de ott a tesomat vedtem. De nalunk sose volt olyan hogy nincs lagzi. Ehert van mindenki kiborulva.
2015. ápr. 13. 17:40
 7/19 anonim ***** válasza:
98%
Ő dolguk,de szerintem jól döntöttek.Ki a fene akarna olyan emberekkel ünnepelni,akik viselkedni sem tudnak!
2015. ápr. 13. 17:42
 8/19 anonim ***** válasza:
95%
Anyádnak már volt esküvője. Ez a tesódé. Nem kell romokban lenni, semmi köze hozzá, ő csak vendég ott. Ha alapból normális család lenne, akkor nem merülne ez fel. Szerintem jól döntöttek, ez RÓLUK szól, és nem arról, hogy anyuci elégedett legyen! N31
2015. ápr. 13. 17:43
 9/19 anonim ***** válasza:
98%
Teljesen igazuk van. Jobb lenne, ha az eskuvo torkollna cirkuszba? Aztan egesz eletukben erre emlekeznenek. Amugy meg a o dontesuk, senkinek semmi koze hozza.
2015. ápr. 13. 18:08
 10/19 anonim ***** válasza:
97%

Gondolom már az előkészületek alatt se bírtak magukkal a kedves rokonok és mindenbe belepofáztak. Aztán meg ment a fölháborodás, ha tesód valamiben egyedül döntött...

Teljesen igaza van amúgy. Az esküvőjét egy szép emlékként akarja megőrizni, nem bolondokházaként.

2015. ápr. 13. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!