Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Normalisak? Utolso pillanatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normalisak? Utolso pillanatban kitalaljak, hogy megse legyen lagzi?

Figyelt kérdés
Tesomek kitalaltak, hogy lemondjak a lgzit. Oka: a csaladbol csomo ember keptelen viselkedni, es nem egetik magukat velunk. Szival szuk korben lesz egy polgari, aztan elutaznak egy tavoli helyre 1 honapra. Anya romokban, teljesen beleelte magat abba, hogy lesz templomi meg lagzi is. Mennek intezni a helyszint, a templomot lemondani, koszoruslanyokat visszamondani, ceremoniamestert visszamondani, fotos stb. Mindenki fix volt. Egy kis konfliktus miatt ezt kell csinali? Amugy is veszekedos a csalad, nem tudom miert kell szitani a feszultseget.
2015. ápr. 13. 17:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
95%
Jól döntöttek.
2015. ápr. 13. 20:20
 12/19 anonim ***** válasza:
47%
Jól döntöttek a testvéredék, de anyukádat is megértem. Biztos nem kevés pénzt költöttetek foglalókra, aminek most búcsút inthettek. Talán épp ezt elkerülendő, jóval korábban kellett volna a döntést meghozni.
2015. ápr. 13. 21:10
 13/19 A kérdező kommentje:
A meghivokat mostanaban kellene kikudeni, meg senki nincs meghivva. Bebukjak a foglalot? Ezt nem is tudtam! :O Csak ez olyan kinos, mindenkit visszamondani...raadasul templomi se lesz, mert azutan lett volna a lagzi. Jo hat igazatok van, csak ez par honappal az eskuvo elott eleg drasztikus lepes, plane, hogy mint most kiderult anyagi kar is eri oket. De igy vguggondolva, teljesen megertem.
2015. ápr. 13. 21:18
 14/19 anonim ***** válasza:
78%

Czeizel Endre mondta, hogy a temetésére csak azok menjenek, akik tényleg szerették őt.

Ugyanezt mondom az esküvőre, lakodalomra.

Aki igazán szereti az ifjú párt, az tudja, hogy ez életük legszebb napja és tud (és akar!) viselkedni, képes disztingválni.

Aki még az esküvőn sem húzza meg magát, az nem szereti az ifjú párt, ergo nincs helye a rendezvényen.

Szerintem.

2015. ápr. 13. 23:10
 15/19 anonim ***** válasza:
69%
Kérdező, konkrétan mivel nem értettél egyet, hogy lepontoztál? Komolyan nem értem.
2015. ápr. 14. 10:46
 16/19 anonim ***** válasza:
93%
Kisebb anyagi kár éri így őket, mintha megtartották volna.
2015. ápr. 14. 15:44
 17/19 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem is jól döntöttek... kell a francnak a feszkó. Van elég stressz a mai ember életében, az esküvőjét jobb esetben bensőséges szép emlékként akarja megőrizni az emlékezetében, nem egy nagy veszekedésgombócként, ahol mindenki meg akarja mondani mi a jó, csak épp mindenkinek más. Na ők most azt csinálják, ami nekik jó.
2015. ápr. 14. 20:16
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Ők szívesen csináltak volna lagzit, kellett a rokonoknak beleszólni, hát most így jártak. Teljes mértékben egyetértek, ugyanezt csináltam volna. Ha ők fizetik, nem szülők, akkor nekik van joguk dönteni róla. A kérdés alapján azt hittem, hogy 1 hónappal az esküvő előtt akarják lemondani a lagzit, de olvasom, hogy még a meghívók sincsenek kiküldve, akkor ez miért utolsó pillanat? Még bőven időben vannak, igaz, a foglalókat bebukják, de legalább a többit nem, és olyan esküvőjük lesz, amilyet ők akarnak. Nagyon jól tették, legalább a rokonság megtanulja, hogy mibe szólhat bele, és mibe nem, ez majd jól fog jönni nekik a későbbiek során, ha gyereket vállalnak.

Anyukád majd feldolgozza a csalódást, ahogy a felnőtt emberek szokták. A polgárin gondolom azért ott lehet.

2015. ápr. 15. 12:32
 19/19 anonim ***** válasza:
Én is ezt tettem volna, pláne, hogy még a meghívók sincsenek kiküldve. Gondolom figyelmeztették a családot, hogy viselkedjenek és ne szóljanak abba, ami nem az ő dolguk. A saját esküvőjén mindenki kiélheti magát, a máséba nem kell beleszólni. Respekt! Sok boldogságot a párnak! Azt hiszem életük egyik legjobb döntése volt, ilyen feltételek mellett.
2015. ápr. 16. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!