Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Normalisak? 250 ezret kiadni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normalisak? 250 ezret kiadni a karikagyurukert?

Figyelt kérdés
Tesomek ennyiert vettek karikagyurut az eskuvojukre. Az egesz eskuvo egy tulzas. Tobbmillio egy nyamvadt esteert. Aki ilyet szervez onszntabol, minek csinalja? Sose ertettem.
2015. júl. 20. 19:11
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Na ez az kepmutatas. Ha csak arrolszoln, hogy ok szeretik egymas, azt szuk korben is el lehetne intezni...
2015. júl. 20. 20:06
 12/27 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem te el se menj az esküvőre, a nagy büdös rosszindulatoddal csak rontanád a levegőt és az ünnepi hangulatot, addig inkább savanyodj otthon magadban. :D
2015. júl. 20. 20:24
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
#12 Akkor már odaadhatná nekem a meghívóját, én elmegyek szivesen, szeretem az esküvőket! :)
2015. júl. 20. 20:28
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavar, naponta kéne 10 ilyen ember, aki a mi ékszerboltunkban költene ennyit :D
2015. júl. 20. 20:54
 15/27 anonim ***** válasza:
93%

A mi esküvőnkön 150 ember lesz. Szülők, nagyszülők, testvérek 15, Szülők testvérei és azok gyerekei kb. 20 ember, évfolyamtársak (akik barátokká váltak egyetemi évek alatt) kb. 20, volt osztálytársak baráti kapcsolatokkal kb 10, munkatársak kb. 15 (akikkel munkán kívüli jó baráti viszony is van), valamint nagyon jó gyerekkori barátok és a szülők legjobb barátai, plusz keresztszülők, teszik ki a létszámot. Mindannyian számunkra fontos emberek. Nem képmutatásból vagy nagyképűségből tartunk esküvőt, hanem, hogy valóban, őszintén ünnepelhessünk azokkal, akik fontosak számunkra.

Akinek nem tetszik, tehet egy szívességet...

A másságban az a jó, hogy nem kell egymás véleményét elfogadni, de tiszteletben lehet tartani.

aki kicsi esküvőt szeretne, tartson azt, aki nagyot, vagy többmillásat, tartson olyant. kinek mi köze van?

24-N

2015. júl. 20. 21:02
 16/27 anonim ***** válasza:
92%
Nem lehet, hogy csak irigykedsz?
2015. júl. 20. 21:03
 17/27 anonim ***** válasza:
94%
De bezzeg ha neked vettek volna egy negyedmillás ajándékot, akkor azt örömmel elfogadnád, sem túlzásnak, sem képmutatásnak nem éreznéd, mi? Csak saját magukra ne költsék a saját pénzüket, mert az nagyon zavar téged... :D
2015. júl. 20. 21:28
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Ennyibe kerül egykülönleges karikagyűrű. Te meg csak irigy vagy.
2015. júl. 20. 21:32
 19/27 anonim ***** válasza:
90%
Es? Mi 200ert vettuk. Pont nem a gyurunk az, amin sporolni akartunk, mert az egy eletre szolo emlek, sot nem csak emlek, hanem az osszetartozasunk jele. Neked mi kozod van a tesodek eskuvojehez? Semmi...
2015. júl. 20. 21:39
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha telik rá nekik, akkor semmi gond nincs ezzel.

Én egyedül azt a felállást nem tudom megérteni, és hatalmas butaságnak tartom, ha valaki hitelt vesz fel azért, hogy nagy lagzit tarthasson.

2015. júl. 20. 21:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!