Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő alkohol nélkül?
Volt pár kérdés ezzel kapcsolatban, de sehol sem volt indok.
Nos az én indokom egy rokon aki alkoholista konkrétan a nagybátyám. Addig iszik amíg van mit, megissza másét is simán, lényeg, hogy csattra menjen.
Mindennap innia kell agresszív lesz ha nem kap és akkor se lesz jó fej ha kap...
Sajnos kötelező lenne meghívni.
Nagyon köszönöm a megerősítéseket, hogy nem kell elviselnem, plusz azon aggódnom mit tesz tönkre a napomon.
Jól esik, hogy más is így látja
Értem én, hogy édesanyád ragaszkodik hozzá... de nehogymár fontosabb legyen a részeges testvére.
És ha tönkreteszi a te napod?? Én nem hívnám meg és kész.
Első körben eléggé összerúgtuk a port anyával..
Mondtam neki mit szeretnék és azt is felajálottak, hogy esetleg az ő családjának (annak a 2főnek) tartunk külön egy ebédet. Amúgy se terveztünk hajnalig mulatni. Csak jó lenne úgy ott lenni, hogy nem éget le és nem kell rettegnem, mert tudom, hogy mekkora paraszt tud lenni..
Szóval most itt tartunk...
Én ezeket tenném:
-ha anyuka ragaszkodik hozzá, akkor neki kell felügyelnie minden áldott másodpercben, mert miatta hívtam meg... semmi "de én táncolni akarok", szépen ott ül a rokon mellett, és figyeli, mit iszik, utánamegy, ha wc-re megy stb.
-amúgy meg tojnék bele, és nem hívnám meg
De magára a kérdésre vonatkozólag: nekem nem lenne bajom a piamentes esküvővel. Persze jól esik egy pohár finom bor vagy pezsgő ilyenkor, de az ízéért amúgy sem gyakran iszom alkoholt, így nekem bőven jó lenne az üdítő, víz, gyümölcslé.
ez a Ti esküvőtök, ha valakit nem kedveltek, nem kell meghívni azért, mert anya akarja. hívjátok meg csak a ceremóniára, a vacsira ne.
nálunk pl van két ilyen spec személy is: én az öcsémre nem vagyok kíváncsi, főleg nem az esküvőmön, párom pedig a szülőanyjára, amit nem csodálok. így öcsém csak a ceremóniára hivatalos, az "anyósom" pedig még arra sem. és nem érdekel senki véleménye, csak a páromé. ez a mi napunk lesz, nem a másé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!