Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ötletetek, kit lehetne hívni?
Szombaton? Mindegy.. jó, akkor megoldjuk valahogy. Pedig de, nem tudok mást mondani, mert a 20 percből 10 percben 6szor elkattintani a gépet, sok. Ezek az esküvői fotósok tényleg csak nagy esküvőre jók. Ha nekünk is olyan lenne, fizetnék 100e-t de így nem. 20ezer ennyiért tényleg sok, mert összesen az egész esküvő nem fog annyiba kerülni...
Akkor meg nehogy már a fotós legyen a legdrágább dolog.. Majd kerítünk valakit akkor. Pont ezért tettem fel a kérdést, még oda is beleírtam, hogy nem éri meg a fotós. Nem tudom, miért ír választ, aki nem tud jbb tanácsot adni, mint ami már megfodult a fejünkben. Ezek nem válaszok a kérdésre. Egyedül a körbeadogatós, de az meg.. hát nem is tudom, ki akarná ez így csinálni, de mindegy, neki köszi a választ mindenesetre.
"Vicces vagy, fizetni azt nem akarsz. :D Gratulálok.
Értem, miért nincsenek barátaitok."
1. Akarok, csak nem irreálisan sokat!
2. Nem, nem érted! Ennek semmi köze ahhoz, amit gondolsz és nagyon el vagy tévedve a témával kapcsolatban.
Szerintem az amatőrök között keresgélj, mondjuk ha van a közelben olyan suli, ahol ilyesmit oktatnak.
De ha esetleg fent vagytok face-n, írjátok ki az üzenőfalra, hogy ilyen problémátok van, van-e esetleg valaki, aki elvállalná? Hátha egy ügyesebb, hobbi szinten rendszeresen fotózó diák egy 5 ezrest akar keresni 20 percért. :) Az ismerősök között csak akad valaki :)
Amúgy van gépetek?
Kértél már árajánlatokat? Lehet, hogy nem is kérnének olyan sokat. Nekünk is kis esküvőnk lesz, és volt olyan jó fotós, akinek a segédje vállalta volna a fotózást a templomi és a polgári esküvőn (kb. 1,5 óra) 30 ezerért. Ha arányosan nézzük, 7000 Ft-ért akár már találhattok erre fotóst.
Mennyit szántok rá?
Volt olyan fotós is, aki azt mondta, mondjuk meg mennyit tudunk rászánni, és akkor elmondja mi fér bele.
Utolsó!
Aki oraberben dolgozik, az nem 20 percet számít, hanem minimum egy órát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!