Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kellene menjek egy eskuvore, de nincs parom es az ismeroseim kozt sincs olyan akit eltudnek hivni. Mit tegyek?
Menj egyedül.
Esküvőre rokonak, barátokat szokás hívni, nyilván te is egy vagy közülük, és nyilván ismerni fogsz másokat is ott.
Alapozz a koszorúslányokra vagy ha lány vagy, a vőlegény barátaira:-)
Komolyra fordítva: szerintem kérdezd meg a szervezőket (menyasszony vagy akárki, aki ismeri a vendéglistát), lesz-e még szólóban valaki (veled ellenkező nemű, korban megfelelő.) Egy estéről van szó, addig lehettek párban. Aztán ki tudja...:-)
Menj egyedül.
Nem is neked kellene elhívni valakit. Milyen lenne már egy, a pár számára idegen emberrel odaállítani?
Amúgy meg "el tudnék hívni" - három külön szóban!!!
Én az egyik unokatesómat hívtam meg, akivel tartom is a kapcsolatot (kis esküvő volt). Nem volt épp barátja, hát elhozta a bátyját (akit kb 10 éve nem láttam). Legalább ő is találkozott a családdal. De ha nem a tesóját, akkor anyukáját hozza (nekem apukája volt a nagybátyám, de ő már rég nem élt akkor).
De ha nincs kit vinni, menj egyedül. Az sem gáz. Amúgy kid neked akinek az esküvőjére mész?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!