Eltudnék így költözni? (többi lent)
Az apàmmal élek de sose volt jó a kapcsolatunk.
Az utóbbi idôben meg plàne. Viszont van baràtom. (Nem miatta vannak a balhék, hanem a kinézetem miatt, ahogy szeretnék kinézni) 16 éves vagyok.és màr szàmtalanszor mondta és ordibàlta a fejemhez, hogy költözzek hozzàlyuk. Ha arra kerülne a sor és a gyàmhovatal közbe avatkozna figyelembe venné hogy én mit szeretnék?
a körülmények alkalmasak lennének hogy oda kerüljek, ahogy ôk fogalmazzàk.
Elnézést a helyes írásért!!!
Tudnék ott menni dolgozni szóval betudnék szàlni a dolgokba és azt mondtàk bàrmi van akkor mehetek.
Tudjàk mi van itthon.
Nagyon biztos vagyok benne, hogy ô az igazi.
Lehet, hogy 16 éves vagyok de a kapcsolatunk sok mindent kibírt és átvészelt.
Amiket le írtatok azzal mind tisztàba vagyok.
De a kérdésemre felelnétek?
Elköltözhetnék 16 évesen?
Minden 16 éves azt hiszi, hogy örökké tart :)
Majd felnősz.. :)
Apukád engedélye nélkül nem mehetsz, rendőrrel vitethet haza. Gyámhivatal kiemelhet családból, de nem valószínű, hogy az aktuális barátodhoz helyeznének el, hanem megbízható nevelőszülőkhöz kerülsz :)
Az külön mókás, hogy írod, átvészeltetek dolgokat. :) Tudod is te, mi az élet... :)
Az ordibálta, hogy költözzek oda hozzájuk. Elkezdte össze pakolni a cuccaimat. Tudom, hogy kiemelhetnek, mert már korábban majdnem megtették. Korábban is volt ügyünk.
És ezt az egész balhét azért csinálta mert levágattam a hajam. Pedig szóltam neki előtte és még csak nem is az ő pénzéből csináltam.
Többet tudok mint az emberek hiszik.
Gyámhatósági engedéllyel lehetséges bizonyos esetekben. A te eseted valószínűleg nem ilyen.
Még egyszer kérdezem, ha a kapcsolatotok megromlik, hova mész?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!