Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párommal esküvőre készülünk, de valami extrémebbet szeretnénk villantani. Illik hívni női- és férfi sztriptíztáncosokat, illetve kéjhölgyeket? Esetleg más ötletek?
Figyelt kérdés
2013. júl. 2. 23:52
1/32 anonim válasza:
Mindenki legyen pucér és az igen helyet esetek egymásnak, na az tuti extrém lenne.
2/32 anonim válasza:
kéjhölgy... kemény kis duma, 'azt még extrémet szeretnél villantani...
4/32 anonim válasza:
A sztriptíztáncosoktól nem lenne extrém max gusztustalan. Mindenki kellemetlenül érezné magát. Ha ilyet akartok akkor azt az esküvő előtti este tegyétek meg haveri körben, ne a násznép előtt. 1000 féle más megoldás van ami valóban extrém és nem lépi át azt a bizonyos határt.
6/32 anonim válasza:
Én is így voltam. Nekünk a gellért fürdőben volt az esküvőnk. Oda jótt az anykónyvvezető stb. Estetől hajnalig ment a buli. Fürdőruhas parti volt. Fehér bikiniben mondtam ki az igent. De persze fel voltam diszitve kis tüllőkkel . Eszméletlen jo volt mikor kimondtuk az igent beleugrottunk a vizbe a nasznep is buli volt. Mi hivtunk toppless lanyokat is akik táncoltak. Nem volt teljes striptise csak tangaban voltak. A kaja svedasztalos volt a benti bufereszben es elotte kinn voltak szekek.nagyon jo volt.
7/32 anonim válasza:
Ja azt nem írtam hogy volt 2 lany akik testszinu tangaban voltak és asztalon felüdtek rajtuk is fel volt szolgalva a kaja. Rajtuk kagylo rak meg ilyenek voltak. A masikon meg gyümölcsök mandarin banan stb.
8/32 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, főleg az utolsónak. Ez tetszik nekem is. Egyébként, nem lenne olyan vészes, az egész családnak van egy kis enyhe szado beütése, abszolút tolerálnák.
2013. júl. 3. 00:20
9/32 anonim válasza:
most próbálom elképzelni ahogy a 86 éves dédnagyanyám bikiniben ugrál be a medencébe az igen után és pucér nőkről eszi a banánt. Szerintem elég gáz, ha az eskvő arra jó, hogy extrémet villantva felvágjunk a barátaink előtt, nem pedig az a középppntj, h két ember összeköti az életét. Monom ezt úgy h abszolút nem vagyok konzervatív...
10/32 anonim válasza:
k**rvákat? te a feleség vagy? ugye nem?azt akarod h megcsaljon még az esküvőn a férjed?-.-jézus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!