Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vőlegény és más férfi ismerősök egy lánybúcsún, hogyan?
Egyik barátnőmnek szervez a nővére egy ilyen lánybúcsút, szerinte jó muri lesz, a menyasszony is örülni fog neki. Tulajdonképpen a vőlegénynek is meglepetés. Szóval a főszervező ötleteket vár. Nos, mivel én már voltam néhány lánybúcsún, engem nyaggat. De én nem igazán akarok neki segíteni, mert amiket eddig én láttam, azt nem szívesen csinálta volna egyik menyasszonya se a vőlegénye előtt. És szerintem egy lánybúcsúnak ez a lényege. Kötetlenül szórakozni, idegen férfiakat bevonni a mókába, stb. De hogy csináljuk ez úgy, hogy a párnak együtt kelljen megélnie ezt az egészet? Hogy ne az legyen, hogy az egyik petrezselymet árul, vagy aláírásokat gyűjt, míg a másik unatkozik... Van valami konkrét ötletetek?
Sajnos a hagyományos lánybúcsú nem játszik, ebbe nincs beleszólásom.
Leánybúcsú: csajok összejönnek jól beisznak, muris, erotikus, pikáns ajándékokat kap a menyasszony, jót buliznak.
Legénybúcsú: vőlegény a fiú haverjaival bulizik.
Ha mindketten ott vannak akkor az egyik sem, csak egy buli az esküvő előtt. Nem lehet táncosokat fogadni, őrültségeket csinálni.
Nem hagyományos lánybúcsú, az biztos. Hogy hogy mennyire jó ötlet, az attól függ, hogy a menyasszony és a vőlegény mit szeretnének. Mi például a férjemmel nem akartunk külön bulizni az esküvő előtt, egyikünk sem rajongott a külön legény- és lánybúcsú ötletéért, hiába erőszakoskodtak a barátaink. Nekünk pont az ilyen közös buli lett volna a megfelelő.
Konkrét ötletem nincs, de ha már így alakult, valószínűleg el kell tekintetek a hagyományos lánybúcsú jellegtől.
Akkor maradnak kb az esküvői játékok.
Esetleg a menyasszony sodrófával megkergeti leendő urát. Vagy kitalálhattok egy komplett leányrablást. Azok az esküvőn úgyse szoktak jól elsülni (ha 2-3 órán keresztül nincs jelen a pár, az elég fura).
Lemosható festékkel egymásra "tetoválhatnák" a nevüket, vagy valami vicceset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!