Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párommal esküvőre készülünk, de valami extrémebbet
szeretnénk villantani. Illik hívni női- és férfi
sztriptíztáncosokat, illetve kéjhölgyeket? Esetleg más
ötletek?
Ugorjatok a levegőbe, majd hassravetitek magatokat és arccal a betonbacsapódtok. Mindkettőtőket elvisz a rohammentő és agyig begipszelve a kórházban mondjátok ki az igent. Így nem a jóban, hanem a rosszban is együtt kezditek a közös életet. Emlékezetes maradna. A násznép is izgulna h vajon mi lesz a vége. Ez extrém, de ha nem, akkor fokozzátok az élvezetet, hogy tágabb gipszet kértek, alá pedig pár darázsfészket darazsakkal. Az igazi kihívás ugyanez házilag, azaz a mentő kihagyása, otthoni gipszezéssel. Még a tv is kimenne!
2013. júl. 3. 03:19
Gondolom, unatkozol és provokálni akarsz.
Másrészről, ha komolyan gondolod. Minek házasodtok egyáltalán? A házasság 1 férfi és 1 nő kapcsolatáról szól. Tudod, mint hűség, jóban-rosszban, egészségben-betegségben...
Ha már az esküvőn is így viselkednétek, mi lesz később?
Még jó, hogy ez csak kamu kérdés.
2013. júl. 3. 10:40
Pucér nők esküvőre? Remek... Gondolom nálatok a másokkal kef*lés is megengedett meg hasonlók.
Nincs minden rendben veled, ha a saját esküvődön pucér nőket akarsz bámulni.
2013. júl. 3. 11:23
11-es, ezen hangosan felröhögtem :D :D
Kérdést feltenni ilyen témában most tényleg majdnem teljesen felesleges volt, inkább írtad volna ki a szertelem, szex témakörben, ott sokkal idiótább válaszadók vannak :D Vagy kérdezd akkor meg a szadista családtagjaidat, ha ők vevők erre, biztos lesz ötletük...
2013. júl. 3. 11:28
15/32 A kérdező kommentje:
Ez teljesen komoly kérdés, egyébiránt a meztelen hölgyek és urak csak "dekorációk" lennének. Senki nem kefélne senkivel, ahogy valaki fentebb említette.
Szerintem gusztustalan ne haragudj,pedig 19 vagyok szal nem begyöpösödött, maradi úrhölgy... Most belegondoltam,hogy ott ülnék a barátommal,anyával és apával erre elmegy melletünk egy pucér csaj majd a tollaival a nyakában kielégíteni valakit egy asztalnál... Én is támogatom a dugjatok az oltáron-t esetleg az arccal csapódjatok a betonba. Ezek jó ötletek. Egy örömlány már kevésbé...
2013. júl. 3. 17:08
2013. júl. 3. 20:40
18/32 A kérdező kommentje:
Úgy látom itt olvasni és értelmezni sem tudnak elég sokan, semmilyen szexuális érintkezés nem volt szóban, mint említettem mindez csupán dekoráció lenne. Azért az értelmes válaszolóknak köszönöm. Az esküvő pedig így lesz megtartva, szüleinknek tetszik, azt mondták, hogy a mi esküvőnk, ők pedig jól fogják magukat érezni rajta. Rajtuk kívül csak pár közeli rokon, és még közelibb barát van meghívva, senki sem ellenkezet...
Ohh, degenerált az egész család. :D
Egy esküvőn (tudod, olyan normálison) a dekoráció a székszoknya, a virágok, a lufik, a lámpások, nem a pucér péniszek és csöcsök.
2013. júl. 4. 17:11
Ja mert mindenki álma,hogy egy "kéjhölgyet" nézzen mintsem a farkára húzza. :DD
2013. júl. 4. 17:38
Kapcsolódó kérdések: