Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Jól teszem, ha ezt a ruhát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól teszem, ha ezt a ruhát választom?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintem nagyon szép, de érdekel mások véleménye is :)

-Nagyon kényelmes

-nem csúszik le

-nem szorít, ha leülök

-nem szúr sehol

-egyszerű, letisztult

Mell alatt feldobnám egy szép övvel, pl: [link]

2015. máj. 7. 10:32
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:

Köszönöm, mindenkinek zöldet adtam :)

Azoknak, akiknek szintén tetszik a sellőfazon, de tartanak tőle, hogy nem kényelmes (esetleg úgy járnak, mint Te, 29, hogy lebeszélnek róla) üzenem, hogy nem kell ám rögtön lemondani róla, hanem keresgélni kell olyat, ami megfelelő anyagból van készítve és megfelelő technikával megvarrva. Ami jól van megcsinálva, az nem szorít, nem vág be a szoknya illesztésénél, le lehet benne ülni, pisilésnél nem kell levenni, mert alulról fel lehet húzni és tényleg teljesen kényelmes! :)

Én minden ruhát úgy próbáltam, hogy leültem-felálltam benne - ugráltam, hogy lecsúszik-e - kipróbáltam, hogy ha pisilni kell, akkor fel tudom-e húzni a szoknyát és utána egyszerűen visszaigazítani magamon. Ez a ruha az összes próbát kiállta :)

Persze volt olyan is, ami annyira rossz anyagból volt varrva, hogy semennyire nem volt elasztikus és lépni alig bírtam benne. Ez a ruha szerencsére nagyon jó, nagyon elasztikus anyagból készült. Kismamáknak is tökéletes lehet, mert nagyon szépen követi a test domborulatait:ahol kell, ott nyúlik, ahol nem kell, ott feszül :)

2015. máj. 8. 09:42
 32/35 anonim ***** válasza:
52%
Hát nem tom, azért én a Mori Lee ruhákat nem tenném abba a kategóriába, hogy szar, meg az anyaga is szar azért kell levenni pisiléshez.
2015. máj. 9. 01:17
 33/35 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem gyönyörű vagy benne,nagyon jól áll...:)Sok boldogságot :)
2015. máj. 9. 11:48
 34/35 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem gyönyörű ez a ruha.
2015. máj. 13. 15:24
 35/35 anonim válasza:
ha ez te vagy a képen 100000000 százalékban csinos és jól áll
2015. máj. 24. 07:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!