Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Jól teszem, ha ezt a ruhát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól teszem, ha ezt a ruhát választom?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintem nagyon szép, de érdekel mások véleménye is :)

-Nagyon kényelmes

-nem csúszik le

-nem szorít, ha leülök

-nem szúr sehol

-egyszerű, letisztult

Mell alatt feldobnám egy szép övvel, pl: [link]

2015. máj. 7. 10:32
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
66%
Nekem nem tetszik ez a fazon, én tuti nem választanám, de neked kell, hogy tetsszen.
2015. máj. 7. 12:26
 22/35 anonim ***** válasza:
75%
Nem teljesen az én stílusom, de azért szép. Ha tetszik is, kényelmes is, jól is áll, akkor jó választás, miért is ne lenne az.
2015. máj. 7. 12:31
 23/35 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

(még sose éreztem szerencsésnek magam azért, mert kicsi a mellem, erre most itt az álomruha és a legtöbb hozzászólónak az a legnagyobb baja, hogy a képen túl nagy a melle a csajnak :P – vagyis akkor nekem tényleg ez a tökéletes ruha a kis almamelleimhez :) :) :))

#MoonlightGirl: tudom ám, hogy igazad van :) :)Köszönöm neked is! :)

2015. máj. 7. 12:42
 24/35 anonim ***** válasza:
76%

Nekem nagyon tetszik, egyszerű, de mégis egy kissé különleges. Szerintem az öv fölösleges, de ha neked tetszik hozzá, viseld azzal.

A fotón a lánynak viszont baromi furán áll a melle, ez teljesen elrontja az amúgy szép összhangot.

2015. máj. 7. 12:47
 25/35 anonim ***** válasza:
68%

Az ov tokeletes,nem tudom mi bajotok vele. Karcsu derekat fog neki adni, raadasul mivel a ruha ennyire letisztult, jol mutat majd rajta.

Kerdezo, ha a 3-dik kepet nezem, szerintem szuperul all majd rajtad. Sok boldogsagot!

2015. máj. 7. 13:22
 26/35 anonim ***** válasza:
64%

Nem az a baj a képpel, hogy nagy a lány melle, hanem hogy a ruha felső része egy számmal szűkebb rá. :)

Kisebb mellen biztos máshogy mutat.

2015. máj. 7. 13:25
 27/35 anonim ***** válasza:
36%

Az öv rusnya, a ruha nekem nem a stílusom, de hát ez van.

Viszont nem véletlen nem tettek rá övet. Ha már akarsz valami plusz díszt, akkor én valami rózsát tűzetnék rá ahol kezdődik a szoknyarész.

2015. máj. 7. 13:43
 28/35 anonim ***** válasza:
57%
Sztem ez az öv nem szép, hanem csicsás. A ruhát én nem venném fel, mert nem a stílusom, de szépnek szép.
2015. máj. 7. 14:27
 29/35 anonim ***** válasza:
81%

Gondold át. Én is ilyet akartam, (ezt konkrétan [link] nagyon jól is állt, mivel homokóra alkat vagyok.

De aztán lemondtam róla, mivel szembesültem vele, hogy az igazi jóminőségű sellő ruha (ami nem nyúlik, nem csúszik stb.) az egy olyan dolog, hogy ha pisilni akarsz, akkor nem fogod felhúzni, meg felhajtani, hanem le kell venni az egészet minden alkalommal! Pedig nekem fotózás se volt előtte és viszonylag későn kezdtük az egész lagzit így délután fél háromra öltöztem csak fel, de másnap reggel fél hatig tartott a buli úgyhogy kellett párszor pisilni és nagyot szívtam volna, ha akkor jövök rá, hogy le kell venni pisiléshez. (Ezt amúgy nem én találtam ki, a szalonban mondta a hölgy, hogy van egy ilyen hátránya, bár kétségtelen, hogy nagyon szép és jól is áll.) Gondolom van, aki fel-le rángatja, meg megoldja, de nem úgy kéne csinálni, ha nem akarsz kárt tenni a ruhában. A többi fazont ellenben fel lehet jól hajtani és könnyű vele wc-re menni.

Az autóba ki-be szállás kicsit kényelmetlenebb benne, de megoldható, de mondjuk, ha téged traktoron, kamionon, vagy kombájnon visz a vőlegény polgári-templom-helyszín között(voltam ilyen lagzikban) akkor nem biztos, hogy fel-le tudsz majd mászkálni ilyen ruhában.

Én eredetileg úgy akartam, hogy a szertartásokon lesz egy ilyen rajtam, utána meg átveszek egy olyat, amiben jobban lehet mozogni, de végül lemondtam róla, mert két ruha túl drága lett volna.

2015. máj. 7. 15:22
 30/35 anonim ***** válasza:
38%
Ez gyönyörű... nekem is kell :D
2015. máj. 7. 21:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!