Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól teszem, ha ezt a ruhát választom?
Szerintem nagyon szép, de érdekel mások véleménye is :)
-Nagyon kényelmes
-nem csúszik le
-nem szorít, ha leülök
-nem szúr sehol
-egyszerű, letisztult
Mell alatt feldobnám egy szép övvel, pl: [link]
Az öv nekem sem tetszik, túl giccses. Az első képen túl nagy a cici, a másodikon meg kicsi.
Az a baj ezzel a ruhával, hogy nagyon pászos, hogy így mondjam, csak nagyon kevés testalkaton áll jól, és szerintem kényelmetlen is lehet. Meg hát nem mindegy, hogy most próbálod, jól áll, de félév múlva van az esküvő, és addig hízol/lefogysz, már nem fog jól állni.
Én biztos olyan ruhát választanék, ami ebből a szempontból "rugalmasabb".
Ha tényleg kisebbek a melleid, és egyáltalán nincs hájacska a hónaljadnál meg a felkarodon (mint az utolsó képen, az előzőn látszik a probléma), akkor nyugodtan. Lehet akármilyen gyönyörű egy ruha, ha felnyomja a hónaljhájat, akkor szörnyen fog kinézni az egész. A menyasszonyok többsége pánt nélküli ruhát választ, és bizony nem is látszik más a képeken, csak hogy hogy folynak ki belőle. Félreértés ne essék, semmi baj a teltebb hölgyekkel, de azért én ilyen csodás alkalomkor minél tökéletesebben szeretnék kinézni.
TEGYÜK FEL, hogy a második (nem torzított) képen Te vagy, és azért linkelted az elsőt (torzítottat), mert fogyókúrázol az esküvődig, és arra számítasz, hogy annyira vékony leszel. Ha csak jövőre lesz, akkor esélyes. :D Egyébként az eredeti képen is csinos a hölgy. De ha Te lennél, én javasolnám, hogy ne ilyen fazont válassz.
Figyelj, múltkor is kiírtad már ezt a kérdést, egyértelmű hogy beleszerettél a ruhába, akkor mi a kérdés?
Mit foglalkozol pár anonim hozzászólással hogy nekik tetszik-e? Annyira egyértelmű hogy neked ez a ruha KELL, ha jól számolom már 1 hete vársz a megerősítésre körülbelül. Te beleszerettél, biztos csinos leszel benne, vőlegényed így is úgy is le lesz padlózva tőled, szerintem még ma foglald le a ruhát és ne másokkal foglalkozz.
Nekem szalonba azt mondták legrosszabb mikor 5-8 rokon bejön a menyasszonnyal és mindegyik kritizálja mikor tökéletesen áll rajta a ruha és menyasszonynak csillog a szeme a boldogságtól és pár irigy,rosszmájú ember ezt elrontja. Na nálad is ez a helyzet csak még rosszabb mert idegenek kezébe adnád a döntést. Ne aggódj annyit,szép leszel és szép lesz a ruhád is!
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!