Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Lehet hülye kérdés, de próbafr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hülye kérdés, de próbafrizura előtt kell hajat mosni vagy nem?

Figyelt kérdés

Péntekre esne a hajmosási nap,csütörtökön megyek próbafrizurára, gondoltam csütörtök reggel megmosom és majd beállítja a frizurát, csak eszembe jutott mi van ha ő szeretné beszárítani? Fodrász előtt nem szoktam hajat mosni mert mindig festetek, úgyhogy most ezen aggódok (igen nincs jobb dolgom jelenleg).

Nem akarok kínos helyzetbe kerülni hogy nem mosom meg, de azt se akarom hogy ne lehessen úgy beállítani a hajam ahogy szeretné mert előtte én beszárítottam..

Nektek hogy volt a próbafrizura?

2015. máj. 5. 21:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ez érdekes. Engem egy fodrász egyszer elküldött, mert ezt mondta, hogy csak frissen mosott (24 órán belül) hajat vasal. Ez egy fodrászüzletlánc egyik üzletében volt.
2015. máj. 6. 06:48
 12/14 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom még mindig.. Persze még én is észreveszem hogy frissen mosva sehogy se úgy áll ahogy én akarom, de mivel esküvő előtti nap is be lesz festve így utána is frissen mosott lesz. Szerintem felhívom hogy szeretné :)

Köszönöm mindenkinek a segítséget!

2015. máj. 6. 11:54
 13/14 anonim ***** válasza:

"Ez érdekes. Engem egy fodrász egyszer elküldött, mert ezt mondta, hogy csak frissen mosott (24 órán belül) hajat vasal. Ez egy fodrászüzletlánc egyik üzletében volt."

A konty készítés meg az általános fodrászkodás más. A vágás, beszárítás, vasalás stb. ha a fodrász nem mossa a hajad (azaz spórolsz, hogy ne kelljen a mosást kifizetned, mert ezekben a láncokban így van, hogy mosás nélkül olcsóbb), akkor úgy szokott lenni, hogy aznap mosotton vállalják, hogy megcsinálják a többit.

De mikor csak tűzögetni stb. kell, akkor nem túl előnyös, ha frissen mosott és csúszik.

2015. máj. 7. 13:51
 14/14 A kérdező kommentje:
Igen, tegnap felhívtam és mondta hogy este mossam meg a hajam (tegnap), hogy ma ne csússzon annyira úgy mintha reggel mostam volna meg, és ne használjak sok terméket a fejemre mind a lakk és társai, hogy könnyen tudja fésülni :)
2015. máj. 7. 14:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!