Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hülye kérdés, de próbafrizura előtt kell hajat mosni vagy nem?
Péntekre esne a hajmosási nap,csütörtökön megyek próbafrizurára, gondoltam csütörtök reggel megmosom és majd beállítja a frizurát, csak eszembe jutott mi van ha ő szeretné beszárítani? Fodrász előtt nem szoktam hajat mosni mert mindig festetek, úgyhogy most ezen aggódok (igen nincs jobb dolgom jelenleg).
Nem akarok kínos helyzetbe kerülni hogy nem mosom meg, de azt se akarom hogy ne lehessen úgy beállítani a hajam ahogy szeretné mert előtte én beszárítottam..
Nektek hogy volt a próbafrizura?
És az milyen? O.o
Megmossam a felét,vagy öntsek a hajamra samponos vizet ? :D
Fodrász vagyok, tényleg ugy a legjobb, ha 1-2 napos a hajad, mert nem csúszik, lehet vele dolgozni.
Természetesen szoktam Úgyis, hogy én mosom-szárítom, mert ugy sokkal fényesebb, de akkor tobb lakkot kell hasznalni, ragacsosabb lesz a haj. Ha nem en mosom, akkor tudok ra hajfenyt tenni, konnyebb vele dolgozni, illetve olcsobb is, mert nincs benne a mosás, gyorsabb, mert csak tuzom-sutom/vasalom.
Szerintem most Menj 1 napos hajjal, es beszeljetek meg, hogy hogyan legyen a nagy napon. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!