Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Lehet hülye kérdés, de próbafr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hülye kérdés, de próbafrizura előtt kell hajat mosni vagy nem?

Figyelt kérdés

Péntekre esne a hajmosási nap,csütörtökön megyek próbafrizurára, gondoltam csütörtök reggel megmosom és majd beállítja a frizurát, csak eszembe jutott mi van ha ő szeretné beszárítani? Fodrász előtt nem szoktam hajat mosni mert mindig festetek, úgyhogy most ezen aggódok (igen nincs jobb dolgom jelenleg).

Nem akarok kínos helyzetbe kerülni hogy nem mosom meg, de azt se akarom hogy ne lehessen úgy beállítani a hajam ahogy szeretné mert előtte én beszárítottam..

Nektek hogy volt a próbafrizura?

2015. máj. 5. 21:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
A frissen mosott hajjal elég nehéz bánni.
2015. máj. 5. 21:35
 2/14 anonim ***** válasza:
Melyik péntekre?
2015. máj. 5. 21:37
 3/14 A kérdező kommentje:
Természetesen most péntekre, ezért gondoltam hogy akkor csütörtökön holnapután mikor délután mennék próbafrizurára reggel megmosnám hogy ne csapzott hajjal menjek, vagy majd ő számíthat rá hogy megmossa hogy úgy száríthassa be ahogy szeretné ? :-/
2015. máj. 5. 21:39
 4/14 anonim ***** válasza:
Akkor csak kicsit mosd meg.
2015. máj. 5. 21:45
 5/14 A kérdező kommentje:

És az milyen? O.o

Megmossam a felét,vagy öntsek a hajamra samponos vizet ? :D

2015. máj. 5. 21:47
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én 2 vagy 3 nappal előtte mostam hajat, mikor a próbafrizurára mentem. Kérdezte, mikor mostam, mondtam, hogy pár napja. Erre a fodrász azt mondta, hogy akkor majd a végleges frizura előtt is kb. így mossak hajat, mert nem zsírosodott ennyi idő alatt és pont jó, nem csúszik, lehet vele dolgozni. Szerintem mosd meg ma vagy holnap reggel, és majd a fodrász eldönti, hogy újra akarja-e mosni. Ezt csütörtökön megbeszélitek.
2015. máj. 5. 21:50
 7/14 anonim ***** válasza:
Én mindennap hajat mosok, nem hiszem, hogy egy fodrász nem tudna velem mit kezdeni.
2015. máj. 5. 22:15
 8/14 anonim ***** válasza:
7-es, biztos tudna veled mit kezdeni:-)
2015. máj. 5. 22:39
 9/14 anonim ***** válasza:
Mosd meg sampon nélkül, vagy száraz samponnal víz nélkül.
2015. máj. 5. 22:40
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Fodrász vagyok, tényleg ugy a legjobb, ha 1-2 napos a hajad, mert nem csúszik, lehet vele dolgozni.

Természetesen szoktam Úgyis, hogy én mosom-szárítom, mert ugy sokkal fényesebb, de akkor tobb lakkot kell hasznalni, ragacsosabb lesz a haj. Ha nem en mosom, akkor tudok ra hajfenyt tenni, konnyebb vele dolgozni, illetve olcsobb is, mert nincs benne a mosás, gyorsabb, mert csak tuzom-sutom/vasalom.

Szerintem most Menj 1 napos hajjal, es beszeljetek meg, hogy hogyan legyen a nagy napon. :)

2015. máj. 5. 22:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!