Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leánybúcsú, de a lányok már házasok! Hogyan?
#10-es vagyok.
Gondolom eskütétel, oklevél, torta mindenhol van...
Nekem a karomra kötöttek egy csomó lufit, kaptam egy pólót és azzal kellett mennem a főutcán. bizonyos helyszíneken ki kellett durrantanom egy lufit, és megcsinálni az adott feladatot.
Kaptam egy lapot, járókelőktől kellett jókívánságokat gyűjtenem.
Szerelmes verset kellett írnom adott szavakból és felolvasni a többiek előtt.
Csináltak az együtt töltött csajos emlékekből egy pp-t és levetítették. Voltak benne gyerekkori képek is.. meg a vőlegényemről és rólam régi fotók.
Kérdőívet csináltak rólam és a vőlegényemről. Kikérdezték őt, pl, hány szál szőr van a mellkasán. a férjem válasza az volt hogy 69. ha eltaláltam nem kellett innom, ha viszont rosszul tippeltem, ledönthettem egy felest. :) Ezt persze csak akkor ha ilyen bevállalós buli lesz:)
De volt pl. első csók helyszíne.
Kedvenc kaja, mit utál legjobban. stb.
remélem segítettem.
Mit szólnátok egy közös ezüstékszer készítéshez? Készíthettek egyformát, hasonlót, teljesen különbözőt, de az élmény garantált. Délután 2-3 óra alatt készítünk együtt mindenkinek egy-egy ezüstékszert, este pedig büszkén feszíthettek benne koktélozás közben :)
Szerintem nagyon különleges ajándék egy leánybúcsúra: myartclay.blogspot.hu
Időpontban is teljesen rugalmas vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!