Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Leánybúcsú, de a lányok már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leánybúcsú, de a lányok már házasok! Hogyan?

Figyelt kérdés
Úgy adódott a helyzet, hogy szoros baráti társaságunkból (4 szeméy) mind férjhez mentünk, kivéve egyik barátnőnket, akinek viszont most lesz az esküvője. Többek között mindenikünk ott volt mindenikünk leánybúcsúján, ajándékot adtunk/ adtak, stb. Most az utolsóra már csak férjezettek maradunk, de vissza szeretnénk adni az élményt és az ajándékokat az utolsó férjhezmenőnek is :) Tehát már nem amolyan hagyományos leánybúcsú lenne, mert tulajdonképpen egyikünk sem leány már, viszont élményben hasonlót szeretnénk neki is. Úgy gondoltuk pizzázni megyünk és kellene néhány feladatötlet (ami azért nem gyerekes-szintű :D ) illetve, ha van jó ajándék-ötlet is, az is jöhet. (Elég sokat kimerítettünk az eddigieken, azért van szükség ötletre még). Ha valakinek van jó gondolata szívesen várjuk!
2015. ápr. 23. 12:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
69%

#10-es vagyok.

Gondolom eskütétel, oklevél, torta mindenhol van...

Nekem a karomra kötöttek egy csomó lufit, kaptam egy pólót és azzal kellett mennem a főutcán. bizonyos helyszíneken ki kellett durrantanom egy lufit, és megcsinálni az adott feladatot.

Kaptam egy lapot, járókelőktől kellett jókívánságokat gyűjtenem.

Szerelmes verset kellett írnom adott szavakból és felolvasni a többiek előtt.

Csináltak az együtt töltött csajos emlékekből egy pp-t és levetítették. Voltak benne gyerekkori képek is.. meg a vőlegényemről és rólam régi fotók.

Kérdőívet csináltak rólam és a vőlegényemről. Kikérdezték őt, pl, hány szál szőr van a mellkasán. a férjem válasza az volt hogy 69. ha eltaláltam nem kellett innom, ha viszont rosszul tippeltem, ledönthettem egy felest. :) Ezt persze csak akkor ha ilyen bevállalós buli lesz:)

De volt pl. első csók helyszíne.

Kedvenc kaja, mit utál legjobban. stb.

remélem segítettem.

2015. ápr. 23. 16:04
 12/12 anonim válasza:

Mit szólnátok egy közös ezüstékszer készítéshez? Készíthettek egyformát, hasonlót, teljesen különbözőt, de az élmény garantált. Délután 2-3 óra alatt készítünk együtt mindenkinek egy-egy ezüstékszert, este pedig büszkén feszíthettek benne koktélozás közben :)

Szerintem nagyon különleges ajándék egy leánybúcsúra: myartclay.blogspot.hu

Időpontban is teljesen rugalmas vagyok.

2015. máj. 5. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!